Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πρόταση ΠΑΟ για Όγκαστ από... κοντά και ο Ολυμπιακός

Πρόταση ΠΑΟ για Όγκαστ από… κοντά και ο Ολυμπιακός

Ελληνικό στοιχείο, δύναμη και ταχύτητα, είναι μερικά από τα βασικά στοιχεία που ψάχνει ο Παναθηναϊκός στους υπό ένταξη αθλητές για το νέο ρόστερ του. Όλα αυτά συνδυάζονται στον Ζακ Όγκαστ, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες εξετάζει την επίσημη πρόταση που έχει στα χέρια του από τους «πράσινους». Ο 24χρονος σέντερ (2.08μ.) που πρόσφατα απέκτησε και την ελληνική υπηκοότητα (γεννημένος στις ΗΠΑ) πλέον μπορεί να αγωνιστεί και στην Εθνική ομάδα.

Ελληνικό στοιχείο, δύναμη και ταχύτητα, είναι μερικά από τα βασικά στοιχεία που ψάχνει ο Παναθηναϊκός στους υπό ένταξη αθλητές για το νέο ρόστερ του. Όλα αυτά συνδυάζονται στον Ζακ Όγκαστ, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες εξετάζει την επίσημη πρόταση που έχει στα χέρια του από τους «πράσινους».

Ο 24χρονος σέντερ (2.08μ.) που πρόσφατα απέκτησε και την ελληνική υπηκοότητα (γεννημένος στις ΗΠΑ) πλέον μπορεί να αγωνιστεί και στην Εθνική ομάδα.

Ο απόφοιτος του Νοτρ Νταμ που έμεινε ελεύθερος από την τουρκική Ουσάκ λόγω οφειλών (11,6 πόντοι και 7,5 ριμπάουντ) έχει πρόταση για διετές συμβόλαιο στον Παναθηναϊκό, αλλά δεν αποκλείεται στο «κόλπο» για την υπογραφή του να βρίσκεται και ο Ολυμπιακός.

Σύμφωνα με το «eurohoops.net», ο Όγκαστ έχει προγραμματίσει να αγωνιστεί με τους Μαϊάμι Χιτ στα σάμερ λιγκ του Ορλάντο και του Λας Βέγκας ελπίζοντας να κερδίσει ένα συμβόλαιο στο ΝΒΑ (ως free agent αφού δεν επιλέχθηκε στο ντραφτ).

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024