
Οι σκηνοθέτες του Han Solo τσακώθηκαν με την παραγωγό και παραιτούνται
...
Οι σκηνοθέτες της ταινίας με ήρωα τον Χαν Σόλο -που θα εντάσσεται στο σύμπαν του Star Wars- ανακοίνωσαν ότι αποχωρούν στα μισά της παραγωγής, επικαλούμενοι «δημιουργικές διαφορές».
Πληροφορίες θέλουν τους Φιλ Λορντ και Κρίστοφερ Μίλερ να έχουν τσακωθεί με την πρόεδρο της Lucasfilm και παραγωγό της ταινίας, Κάθλιν Κένεντι.
Η αποχώρηση του διδύμου που βρίσκεται πίσω από την επιτυχία The Lego Movie ανακοινώθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του Star Wars.
Και η Κάθλιν Κένεντι αναφέρθηκε σε «διαφορετικό δημιουργικό όραμα» ανάμεσα στις δύο πλευρές και τόνισε ότι νέος σκηνοθέτης θα ανακοινωθεί σύντομα.
Πάντως, οι φήμες θέλουν τον Ρον Χάουαρντ να είναι η πρώτη επιλογή για τη σκηνοθεσία, ενώ πολλοί εκτιμούν ότι το πρότζεκτ ίσως αναλάβει ο σεναριογράφος Λόρενς Κάσνταν.
Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Άλντεν Ερενράιχ, Εμίλια Κλαρκ, Γούντι Χάρελσον και Ντόναλντ Γκλόβερ.
Το φιλμ αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 25 Μαΐου 2018.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Φωτιά στην Εύβοια: Μήνυμα από το 112 για εκκένωση του χωριού Επισκοπή
- Λιακούλη: Ο Μητσοτάκης προσποιείται ότι ζει σε ένα παράλληλο σύμπαν – Να επιστρέψει στη χώρα που εδώ και 7 χρόνια κυβερνά
- Σκαλόνι: «Ανακαλύψαμε ξανά κάτι πραγματικά πολύτιμο…»
- Γιώργος Λιβάνης: Ποιο πρόβλημα υγείας τον ανάγκασε να ακυρώσει τις εμφανίσεις του
- Μεσσηνία: Συνελήφθησαν τρεις άνδρες για εμπρησμούς – Πυροσβέστης και πρώην κοινοτάρχης ανάμεσά τους
- Η κριτική σκέψη δεν αρκεί στην εποχή της AI – Γιατί δεν είναι μόνο θέμα μάθησης αλλά και δημοκρατίας
