ΟΚΑΝΑ: Ημερίδα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών
Ο ΟΚΑΝΑ και το Ίδρυμα Γληνού, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών, διοργανώνουν Ημερίδα με θέμα «Ναρκωτικά: βιολογικές, κοινωνικές και πολιτικές διαστάσεις» την Παρασκευή, 23 Ιουνίου στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων.
Ο ΟΚΑΝΑ και το Ίδρυμα Γληνού, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών, διοργανώνουν Ημερίδα με θέμα «Ναρκωτικά: βιολογικές, κοινωνικές και πολιτικές διαστάσεις» την Παρασκευή, 23 Ιουνίου και ώρα 09:30 π.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων, Αμφιθέατρο «Αντώνης Τρίτσης» (Ακαδημίας 50, Αθήνα).
Διακεκριμένοι ομιλητές από τον χώρο της ιατρικής, της εγκληματολογίας και της δημοσιογραφίας θα προσεγγίσουν τις πολλές και διαφορετικές διαστάσεις της ουσιοεξάρτησης, δίνοντας ταυτόχρονα τροφή και έναυσμα για γόνιμο διάλογο.
Την ημερίδα συντονίζει ο Στέλιος Κούλογλου, Ευρωβουλευτή-Δημοσιογράφος.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής
Τέλος στην αγωνία για χιλιάδες υποψηφίους καθώς ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής για τα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας. Πού θα δείτε τα αποτελέσματα