
ΗΠΑ: Η τρομοκρατία με απασχολεί μόνο αν δεν κονομάω.
Do as I say not as I do
Πριν λίγες ημέρες ο Πρόεδρος Trump καταδίκασε το βαθύπλουτο κρατίδιο του Qatar ως συνεργό τρομοκρατών και επιδοκίμασε τις ενέργειες αποκλεισμού του από άλλα αραβικά κράτη καθόλου αθώα και αυτά στο θέμα της τρομοκρατίας.
Το αμερικανικό Πεντάγωνο όμως, του οποίου προΐσταται, έχει άλλη άποψη αφού μόλις ενέκρινε την αγορά από το Qatar 36 υπερσύγχρονων μαχητικών αεροσκαφών F-15 αξίας 12 δις δολλαρίων!
Μπορεί ο Πρόεδρος να διακηρύσσει την ανεξαρτησία του από τα μεγάλα συμφέροντα αλλά αυτά είναι απλώς μεγαλοστομίες για να ενθουσιάζεται το πόπολο. Το στρατιωτικοβιομηχανικό σύμπλεγμα είναι εκείνο που καθορίζει τι θα κάνει πατρίδα του.
Δυστυχώς, η (ακόμη) ισχυρότερη χώρα του κόσμου κυβερνάται από έναν διασκεδαστή που ψυχαγωγεί τον λαό του και αφήνει άλλους να καθορίζουν την πορεία του κράτους.
Δεν θα έχει καλό τέλος αυτή η ιστορία.
Γιώργος Επιτήδειος του Στεφάνου
Οικονομολόγος-προγραμματιστής
Αν βρίσκετε καταθλιπτικά όσα γράφω μερικές φορές σας δεν σας αδικώ Για αντίδοτο σας προτείνω να δείτε μερικές γελοιογραφίες για να χαλαρώσετε.
Γιώργος Επιτήδειος
- Σχέση: Εσύ κοιμάσαι και η ευτυχία σου δουλεύει
- Η «υπόθεση με το σαλάμι» ανοίγει μέτωπο μεταξύ Wall Street και Finra
- Δύσκολος ο εμπορικός πόλεμος ΕΕ – Κίνας εν μέσω καύσωνα
- Τομ Χανκς: Το καλοκαίρι του 2027 στις αίθουσες το «The Comebacker»
- Βράζουν οι θάλασσες
- Τραμπ Vs Μελόνι: Η κοινή αντι-woke ατζέντα δεν στάθηκε αρκετή για να σώσει τη συμμαχία τους


