
Επιδείνωση του καιρού από το απόγευμα της Πέμπτης
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες που μπορεί να συνοδεύονται από χαλαζόπτωση προβλέπει σε έκτακτο δελτίο επιδείνωσης η ΕΜΥ για περιοχές της ηπειρωτικής Ελλάδας από το απόγευμα της Πέμπτης.
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες που μπορεί να συνοδεύονται από χαλαζόπτωση προβλέπει σε έκτακτο δελτίο επιδείνωσης η ΕΜΥ για περιοχές της ηπειρωτικής Ελλάδας από το απόγευμα της Πέμπτης.
Την Πέμπτη θα επηρεαστούν η Μακεδονία, η Θεσσαλία και πρόσκαιρα η Ήπειρος, η Δυτική και Κεντρική Στερεά Ελλάδα. Πρόσκαιρη εξασθένιση από το βράδυ.
Την Παρασκευή, τα φαινόμενα θα επηρεάζουν αρχικά τη Μακεδονία και τη Θεσσαλία και από το μεσημέρι τα υπόλοιπα ηπειρωτικά, τις Σποράδες και την Εύβοια. Σταδιακή εξασθένιση τη νύχτα.
Αναλυτικά ο καιρός στο weather.in.gr.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κρατικοδίαιτη αριστεία
- Τρομερές στιγμές στο φινάλε του Πορτογαλία – Κροατία: Η αφιέρωση στον Ζότα, η ατάκα του CR7 για το μέλλον και η τελευταία αγκαλιά Ρονάλντο – Μόντριτς (vids)
- Προπόνηση: Τα 10 λάθη που κάνουμε στο γυμναστήριο
- Ηλιοφάνεια και στους 37 βαθμούς η θερμοκρασία – Τοπικές βροχές και καταιγίδες στα ηπειρωτικά από το απόγευμα
- Τομ Μορέλο: Είναι μια πολύ, πολύ επικίνδυνη εποχή για την Αμερική
- Σχέση: Εσύ κοιμάσαι και η ευτυχία σου δουλεύει




