Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι απαντήσεις σε Λατινικά, Χημεία και Αρχές Οικονομικής Θεωρίας

Οι απαντήσεις σε Λατινικά, Χημεία και Αρχές Οικονομικής Θεωρίας

Σε Λατινικά, Χημεία και Αρχές Οικονομικής Θεωρίας εξετάζονται σήμερα, Τετάρτη, οι υποψήφιοι των ημερήσιων και εσπερινών Γενικών Λυκείων. Το in.gr σε συνεργασία με τα φροντιστήρια Ορόσημο μεταδίδει τα θέματα, τις εκτιμήσεις και τις απαντήσεις τους.

Σε Λατινικά, Χημεία και Αρχές Οικονομικής Θεωρίας εξετάζονται σήμερα, Τετάρτη, οι υποψήφιοι των ημερήσιων και εσπερινών Γενικών Λυκείων.

Το in.gr σε συνεργασία με τα φροντιστήρια Ορόσημο θα μεταδώσει τα θέματα, τις εκτιμήσεις και τις απαντήσεις τους.

Πιο συγκεκριμένα, οι υποψήφιοι της Ομάδας Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών εξετάζονται στα Λατινικά, οι υποψήφιοι των Θετικών Σπουδών στη Χημεία και των σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής στις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας.


Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις από το φροντιστήριο Ορόσημο, τα φετινά θέματα στα Λατινικά προέρχονται από αποσπάσματα των κειμένων 14, 31, 43. Σε γενικές γραμμές, τα θέματα είναι βατά, κλιμακούμενης δυσκολίας και χωρίς κάποια παγίδα.

Τα θέματα στις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας χαρακτηρίζονται ως απαιτητικά για ιδιαίτερα καλά προετοιμασμένους μαθητές. Το πρώτο θέμα βατό, το δεύτερο θέμα χαρακτηρίζεται αναμενόμενο. Το τρίτο θέμα αφορά σε παραγωγή και κόστος με ιδιαίτερες δυσκολίες σε διάφορα σημεία. Το τέταρτο θέμα χαρακτηρίζεται βατό χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες στους υπολογισμούς.

Στη Χημεία τα θέματα είναι γενικά πιο δύσκολα σε σχέση με πέρσι και με περισσότερα ερωτήματα για καλά προετοιμασμένους μαθητές. Θέμα Α: απλά ζητούμενα που έχουν επαναληφθεί. Θέμα Β: Β1, Β2 αναμενόμενα ερωτήματα, Β3, Β4 πιο απαιτητικά από τα προηγούμενα χρόνια. Θέμα Γ: Γ1 ερώτημα εύκολο, Γ2 παρουσιάζει δυσκολία, Γ3 το γ υποερώτημά του παρουσιάζει δυσκολία. Θέμα Δ: Δυσανάλογα πολλά ερωτήματα. Διαφορετικό Δ από προηγούμενα έτη.


Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024