Στην παράταση ποντάρουν οι φορολογούμενοι και δεν κάνουν δηλώσεις
Για την τελευταία στιγμή αφήνουν την υποβολή των δηλώσεών τους οι φορολογούμενοι ποντάροντας για ακόμη μια χρονιά σε παράταση της καταληκτικής ημερομηνίας. Μέχρι στιγμής, κι ενώ η προθεσμία που έχει δοθεί εκπνέει στις 30 Ιουνίου, έχουν υποβληθεί 2.588.596 φορολογικές δηλώσεις, δηλαδή 300.000 λιγότερες σε σχέση με πέρσι την ίδια περίοδο.
Για την τελευταία στιγμή αφήνουν την υποβολή των δηλώσεών τους οι φορολογούμενοι ποντάροντας για ακόμη μια χρονιά σε παράταση της καταληκτικής ημερομηνίας.
Μέχρι στιγμής κι ενώ η προθεσμία που έχει δοθεί εκπνέει στις 30 Ιουνίου έχουν υποβληθεί 2.588.596 φορολογικές δηλώσεις, δηλαδή 300.000 λιγότερες σε σχέση με πέρσι την ίδια περίοδο.
Είναι, ωστόσο, πολύ πιθανό το οικονομικό επιτελείο να παρατείνει την καταληκτική ημερομηνία όπως έπραξε πέρσι, αλλά και τα προηγούμενα χρόνια.
Πληροφορίες της Καθημερινής αναφέρουν ότι η διαδικασία θα ολοκληρωθεί περίπου στις 20 Ιουλίου, με την πρώτη δόση να καταβάλλεται στα τέλη Ιουλίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κολομβία: Επίσημη αναγνώριση για τον «παπά αντάρτη» Τόρες, 60 χρόνια μετά τον θάνατό του
- Κούβα: Κατακλύζεται από σωρούς σκουπιδιών η πρωτεύουσα Αβάνα
- Ουάσιγκτον: Διαρροή 240 εκατ. γαλονιών λυμμάτων στον ποταμό Ποτόμακ – Παρέμβαση Τραμπ για την προστασία του
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Πότε αποκληρώνονται σύζυγοι και παιδιά
- Σεισμός 4,5 Ρίχτερ στην Αρκαδία έγινε αισθητός στην Αττική
- Κούβα: Ανθρωπιστική βοήθεια θα παράσχει η Ισπανία μέσω του ΟΗΕ