
Τα σχολεία τελείωσαν και η Μελάνια πάει Λευκό Οίκο
Πέντε μήνες αφότου ο Ντόναλντ Τραμπ ανέλαβε τα νέα του καθήκοντα ως πρόεδρος των ΗΠΑ, η Μελάνια και ο γιος τους Μπαρόν αποφάσισαν να μετακομίσουν στο Λευκό Οίκο. Η Μελάνια και ο Μπαρόν έμεναν στη Νέα Υόρκη μέχρι ο 11χρονος μαθητής να τελειώσει το σχολείο.
Πέντε μήνες αφότου ο Ντόναλντ Τραμπ ανέλαβε τα νέα του καθήκοντα ως πρόεδρος των ΗΠΑ, η Μελάνια και ο γιος τους Μπαρόν αποφάσισαν να μετακομίσουν στο Λευκό Οίκο.
Η Μελάνια και ο Μπαρόν έμεναν στη Νέα Υόρκη μέχρι ο 11χρονος μαθητής να τελειώσει το σχολείο.
Ήταν μάλιστα η πρώτη γυναίκα προέδρου που δεν μετακόμισε αμέσως μετά τη νίκη του συζύγου της στον Λευκό Οίκο.
Εφόσον πια οι υποχρεώσεις μητέρας και γιου στη Νέα Υόρκη τελείωσαν, η Μελάνια αποφάσισε να ξεκινήσει τη μετακόμιση, ανεβάζονται και μία σχετική φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Twitter.
Looking forward to the memories we’ll make in our new home! #Movingday pic.twitter.com/R5DtdV1Hnv
— Melania Trump (@FLOTUS) June 12, 2017
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Καιρός: Πτώση της θερμοκρασίας την Κυριακή – Πού θα βρέξει
- Λαιμαργία ή κάτι άλλο; Γιατί θέλουμε κάτι ακόμη έστω κι αν έχουμε χορτάσει
- Ουναΐ: «Είμαι υπερήφανος, κάναμε χαρούμενο τον κόσμο»
- Ο μύθος της ευρωπαϊκής ανταγωνιστικότητας: Πώς οι εταιρικοί κολοσσοί έγιναν τράπεζες εις βάρος των εργαζομένων
- Ο Μπόνο χάρισε αμάξι στην Πενέλοπε Κρουζ, αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα
- Μεγάλη αλήθεια: Με τους γονείς μας εκνευριζόμαστε πολύ εύκολα


