Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λεμέρ: Δεν είμαστε μακριά από την συμφωνία

Λεμέρ: Δεν είμαστε μακριά από την συμφωνία

Αισιόδοξος ότι «δεν είμαστε μακριά από την συμφωνία» δήλωσε ο γάλλος υπουργός Οικονομικών Μπρουνό Λεμέρ μετά τη συνάντησή του στο υπουργείο Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γάλλος υπουργός κομίζει στην Αθήνα την πρόταση για ρήτρα ανάπτυξης σχετικά με την εξυπηρέτηση του χρέους, σε μια προσπάθεια εύρεσης συμβιβασμού κυρίως μεταξύ Γερμανίας και ΔΝΤ.

Αισιόδοξος ότι «δεν είμαστε μακριά από την συμφωνία» δήλωσε ο γάλλος υπουργός Οικονομικών Μπρουνό Λεμέρ μετά τη συνάντησή του στο υπουργείο Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο.

«Τις επόμενες δύο ημέρες θα ανοίξουμε τον δρόμο για να υπάρξει συμφωνία στο Eurogroup», δήλωσε ο ίδιος και συνεχάρη τον ελληνικό λαό «για τις δύσκολες αποφάσεις που πήρε».

Πρόσθεσε ότι «οι μεταρρυθμίσεις είναι δύσκολες, αλλά είναι απαραίτητες. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να υπάρξει συμφωνία».

Από την πλευρά του, ο κ. Τσακαλώτος ανέφερε πως «νομίζω ότι θα προσπαθήσουμε και εμείς και ο κ. Λεμέρ για να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε τρεις ημέρες».

Επίσης, ευχαρίστησε τη Γαλλία για τη βοήθεια της, και από τον κ. Σαπέν (προκάτοχο του κ. Λεμέρ) και από τον νυν υπουργό, τον οποίο παράλληλα συνεχάρη για την επιτυχία του στις βουλευτικές εκλογές χθες, Κυριακή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γάλλος υπουργός κομίζει στην Αθήνα την πρόταση για ρήτρα ανάπτυξης σχετικά με την εξυπηρέτηση του χρέους, σε μια προσπάθεια εύρεσης συμβιβασμού κυρίως μεταξύ Γερμανίας και ΔΝΤ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024