Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τέλος από την ΑΕΚ οι Αραβίδης και Βούρας

Τέλος από την ΑΕΚ οι Αραβίδης και Βούρας

Ο Χρήστος Αραβίδης και ο Ηλίας Βούρας είναι οι δύο πρώτοι παίκτες της ΑΕΚ που ενημερώθηκαν ότι δεν πρόκειται να ανανεωθούν τα συμβόλαιά τους.

Ο Χρήστος Αραβίδης και ο Ηλίας Βούρας είναι οι δύο πρώτοι παίκτες της ΑΕΚ που ενημερώθηκαν ότι δεν πρόκειται να ανανεωθούν τα συμβόλαιά τους. Ως «τέλος εποχής» θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το «αντίο» του Αραβίδη, έστω κι αν η θητεία του στην Ενωση διήρκεσε μόνο τρία χρόνια.

Ωστόσο, το γεγονός ότι αποδέχτηκε την πρόταση της ομάδας όταν αυτή αγωνιζόταν στην Β΄ εθνική, ο δεσμός που ανέπτυξε με τον κόσμο της και τα… σπασμένα δόντια στον τελικό του κυπέλλου 2016, καθιστούν την περίπτωσή του ξεχωριστή.

Δεν πρόλαβε να φτάσει τις 100 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, καθώς ολοκλήρωσε τη διαδρομή με 96 και 34 γκολ. Το τελευταίο του ματς ήταν στις 23/4/2017 εναντίον του Λεβαδειακού στην Βοιωτία, ενώ στις 6/4 πέτυχε και το τελευταίο του γκολ με τα κιτρινόμαυρα, εναντίον του Πλατανιά.

Ο «Αραβας» έγινε σύνθημα στα χείλη των οπαδών της ΑΕΚ, δεν έκρυψε ποτέ τα οπαδικά του συναισθήματα για τον «Δικέφαλο» και είδε τις σχέσεις του να διαταράσσονται τον περασμένο Σεπτέμβριο μετά από ένα ατυχές ποστάρισμά του στο Facebook.

To γυαλί ράγισε, δεν ξανακόλλησε και ο 30χρονος επιθετικός αποχώρησε από την ομάδα έχοντας ως κληρονομιά την επιστροφή της ΑΕΚ στη Super League και τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, καθώς και την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας.

Μαζί του αποχαιρετά και ο Ηλίας Βούρας ένας εξαιρετικός χαρακτήρας που κέρδισε τους πάντες στην τριετία παραμονής του στα Σπάτα. Αποκτήθηκε το 2013 μετά από μια φανταστική σεζόν στη νίκη Βόλου. Βασικός τη σεζόν 2013-14 και ο προτελευταίος «επιζών» από την ομάδα που αγωνίστηκε στη Γ΄ κατηγορία. Ο έτερος (χωρίς να υπολογίζονται κάποιοι από τις ακαδημίες) είναι ο Ανταμ Τζανετόπουλος.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

«Κοκκινίζει» το «Βίλα Παρκ»: Πόσα εισιτήρια θα πάρει ο Ολυμπιακός…

Τα εισιτήρια που θα πάρει ο Ολυμπιακός για τον εκτός έδρας ημιτελικό με την Άστον Βίλα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024