Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Προσφυγή Θεοδωράκη για παράτυπες επαναπροώθησεις Τούρκων

Προσφυγή Θεοδωράκη για παράτυπες επαναπροώθησεις Τούρκων

O Σταύρος Θεοδωράκης με ανάρτησή του στο Twitter ανακοίνωσε ότι προσφεύγει στη Δικαιοσύνη για τις επαναπροωθήσεις τούρκων πολιτών που ζητούν άσυλο στην Ελλάδα. Επικρίσεις στην κυβέρνηση και από τη ΔΗΜΑΡ μετά τις καταγγελίες.

O Σταύρος Θεοδωράκης με ανάρτησή του στο Twitter ανακοίνωσε ότι προσφεύγει στη Δικαιοσύνη για τις επαναπροωθήσεις τούρκων πολιτών.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού ανάρτησε φωτογραφία που τον δείχνει στα σκαλιά του Αρείου Πάγου.

«Στην Εισαγγελέα Αρείου Πάγου για να καταθέσουμε πλήρη φάκελο σχετικά με την επαναπροώθηση Τούρκων που αναζητούν πολιτικό άσυλο στη χώρα μας» αναφέρει στην ανάρτησή του.

Διαβάστε επίσης:

ΔΗΜΑΡ: Τεράστια προσβολή για τη χώρα

Ανακοίνωση για το θέμα εξέδωσε και η Δημοκρατική Συμπαράταξη: «Τεράστια προσβολή στην αξιοπρέπεια της χώρας συνιστούν, εφ’ όσον ισχύουν, οι καταγγελίες της Ελληνικής Ένωσης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου για παράνομες επαναπροωθήσεις Τούρκων πολιτών από τον Έβρο προς την Τουρκία, και χρήζουν άμεσης διερεύνησης».

«Χτες, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος προσπάθησε να κλείσει το θέμα. Η ολιγόλογη απάντησή του δεν έπεισε κανέναν. Την ίδια ώρα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο υπουργός κ. Τόσκας έχει ζητήσει διεξοδική έρευνα. Ποια είναι η αλήθεια; Γνωρίζει ο κ. Τζανακόπουλος τα αποτελέσματα της έρευνας πριν ακόμη διενεργηθεί;», αναφέρει η ανακοίνωση και τονίζει ότι απαιτούνται εγγυήσεις για ανεξάρτητη έρευνα.

«Η Ελληνική Δικαιοσύνη και ο Συνήγορος του Πολίτη, ως Εθνικός Μηχανισμός Διερεύνησης Περιστατικών Αυθαιρεσίας στα σώματα Ασφαλείας, μπορούν να φωτίσουν την σκοτεινή αυτή υπόθεση» καταλήγει η Δημοκρατική Συμπαράταξη.

    Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

    Sports in

    Με... βιντεοκλήση στον Παπανικολάου πανηγύρισε ο Ολυμπιακός - Ο Λαρεντζάκης του αφιέρωσε τη νίκη (vid)

    Οι παίκτες του Ολυμπιακού έδειξαν για ακόμα μια φορά γιατί είναι οικογένεια, καθώς μετά το τέλος του παιχνιδιού πήραν μέσω Face Time τον Κώστα Παπανικολάου.

    Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

    in.gr | Ταυτότητα

    Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

    Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

    Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

    Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

    Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

    ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

    Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

    ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

    Πέμπτη 25 Απριλίου 2024