Ερντογάν: Η απομόνωση του Κατάρ δεν θα λύσει κανένα πρόβλημα
Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε ότι η απομόνωση του
Κατάρ, με την επιβολή κυρώσεων εναντίον του εμιράτου, δεν θα λύσει
κανένα πρόβλημα. Η Άγκυρα -πρόσθεσε- θα συνεχίσει να καταβάλλει κάθε
δυνατή προσπάθεια για τον τερματισμό της κρίσης.
Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε ότι η απομόνωση του Κατάρ, με την επιβολή κυρώσεων εναντίον του εμιράτου, δεν θα λύσει κανένα πρόβλημα. Η Άγκυρα -πρόσθεσε- θα συνεχίσει να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για τον τερματισμό της κρίσης.
«Δεν θεωρούμε αποτελεσματικό το μέτρο επιβολής κυρώσεων ενάντια στο Κατάρ. Σε μια περίοδο που ιδιαίτερα χρειαζόμαστε αλληλεγγύη και συνεργασία, αυτή η κατάσταση δεν θα επωφελήσει κανέναν στην περιοχή μας», δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος σε ομιλία του σε μέλη του κυβερνώντος κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης.
Παράλληλα τόνισε ότι η Άγκυρα θα συνεχίσει να προωθεί τις διμερείς της σχέσεις με το Κατάρ, επισημαίνοντας ότι: «Κάνουμε και θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να λύσουμε αυτή την κρίση».
Στις 17-18 Ιουλίου, στις πρώην Φυλακές της Αίγινας, έρχεται το 2ο Aegina Jazz Festival με μερικά από τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής και διεθνούς τζαζ σκηνής
Tο Release Athens 2026 συνεχίζει ακάθεκτο το πρόγραμμά του, υποδεχόμενο μέσα στην εβδομάδα μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα της διεθνούς και εγχώριας μουσικής σκηνής.