
Η Πάτι Τζέκινς θέλει να γυρίσει ταινία με τον Ράιαν Γκόσλινγκ
...
Η Πάτι Τζένκινς, η οποία σκηνοθέτησε την ταινία Wonder Woman και ο Καναδός ηθοποιός Ράιαν Γκόσλινγκ είναι πιθανό να ενώσουν τις δυνάμεις τους για μία indie ταινία.
Η Τζένκινς απέσπασε θετικά σχόλια για τη δουλειά της στο φιλμ Wonder Woman με πρωταγωνίστρια την Γκαλ Γκαντότ.
Η Πάτι Τζέκινς σχεδιάζει να κινηματογραφήσει το indie δράμα με τίτλο «Είμαι ο Σούπερμαν» και θέλει τον Γκόσλινγκ στον πρωταγωνιστικό ρόλο, αναφέρεται σε δημοσίευμα του «The Hollywood Reporter». Η ταινία δεν θα έχει σχέση με τον γνωστό ήρωα της DC, ενώ δεν θα συνδέεται με το καστ της ταινίας Justice League βασισμένης στους χαρακτήρες των DC κόμικς και της DC Universe.
Σύμφωνα με το The Playlist η ταινία θα αφορά ένα «ένα pitbull αγώνων που βρίσκεται σε ένα παράξενο και απροσδόκητο ταξίδι, το οποίο που τελικά θα κρίνει τη μοίρα του».
Όσον αφορά τη Wonder Woman, οι θαυμαστές που περιμένουν μια πιο εκτενή έκδοση της ταινίας μπορεί να απογοητευτούν. Σε συνέντευξή της η Τζέκινς αποκάλυψε ότι η ταινία δεν έχει κομμένες σκηνές. «Δεν κόψαμε καμία σκηνή σε αυτή την ταινία ούτε αλλάξαμε τη σειρά κάποιας σκηνής, κάναμε γυρίσματα με βάση το σενάριο» είπε.
Η Wonder Woman θα κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 8 Ιουνίου, σε διανομή Tanweer.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- LIVE: Μπάγερν Μονάχου – Παρί Σεν Ζερμέν
- Χαβιέ Μπαρδέμ: H γενοκτονία στην Παλαιστίνη, η ευλογία της Πενέλοπε Κρουζ και η κατάρα του FOMO
- Ολυμπιακός: Οδεύει προς ένα ακόμη sold out -Πόσα εισιτήρια έμειναν για τον ΠΑΟΚ
- Αθήνα: Συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Οικουμενικό Πατριάρχη – Τα θέματα που συζήτησαν
- Οι μεγάλοι της Ευρώπης θέλουν τον γιο του Κριστιάνο Ρονάλντο
- Επίτιμος διδάκτορας του ΕΚΠΑ αναγορεύτηκε ο Ευάγγελος Βενιζέλος


