Κούρευε το γκαζόν με φόντο… ανεμοστρόβιλο
Το γύρο των social media κάνει η φωτογραφία ενός ανθρώπου, στον Καναδά, ο οποίος την ώρα που ακραία καιρικά φαινόμενα χτυπούσαν τον Καναδά αποφάσισε να κουρέψει το γκαζόν του.
Το γύρο των social media κάνει η φωτογραφία ενός ανθρώπου, στον Καναδά, ο οποίος την ώρα που ακραία καιρικά φαινόμενα χτυπούσαν τον Καναδά αποφάσισε να κουρέψει το γκαζόν του.
Η Σεσίλια Βέσελς απαθανάτισε τον σύζυγό της, Τέουνις, την ώρα που ο ανεμοστρόβιλος πλησίαζε επικίνδυνα.
Η ίδια είχε πέσει για ύπνο, όταν την ξύπνησε η κόρη της που ανησυχούσε γιατί είχε δει τον ανεμοστρόβιλο και ο πατέρας της αρνούνταν να μπει στο σπίτι.
«Τον ρώτησα αν θα μπει μέσα, αλλά απάντησε αρνητικά» ανέφερε η Βέσελς.
Πάντως, ο ίδιος υποστήριξε ότι ο ανεμοστρόβιλος ήταν πολύ πιο μακριά από ό,τι φαίνεται στη φωτογραφία και πως εκείνος παρακολουθούσε το φαινόμενο.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ιράν: Για «πολύ καλές» έμμεσες συνομιλίες στο Κατάρ κάνει λόγο ο Τραμπ
- Κατεχόμενα: Μίσθωσαν την παραλία όπου έγινε η απόβαση στην Κύπρο το 1974 στον κατοχικό στρατό για 30 χρόνια
- Άνοιξαν το σκορ οι ΗΠΑ κόντρα στη Βοσνία (vids)
- Νιγηρία: Ενοπλοι δολοφονούν τουλάχιστον 15 ανθρώπους στην «κεντρική ζώνη»
- Και ο Παναμάς χτίζει νέα φυλακή υψίστης ασφαλείας για την… αντιμετώπιση των συμμοριών
- Κολομβία: Λιτότητα και υδραυλική ρωγμάτωση με το καλημέρα από τη νέα ακροδεξιά κυβέρνηση




