
Θεσσαλονίκη: Αλλοδαποί συνελήφθησαν με δεκάδες σπρέι παράλυσης
Από τον Αγιο Μαρίνο, ένα από τα μικρότερα κράτη του κόσμου, κατάγονται δύο άτομα που συνελήφθησαν τη Δευτέρα στα ελληνοτουρκικά σύνορα επειδή μετέφεραν με το αυτοκίνητό τους 147 φιαλίδια σπρέι παράλυσης.
Από τον Αγιο Μαρίνο, ένα από τα μικρότερα κράτη του κόσμου, κατάγονται δύο άτομα που συνελήφθησαν τη Δευτέρα στα ελληνοτουρκικά σύνορα επειδή μετέφεραν με το αυτοκίνητό τους 147 φιαλίδια σπρέι παράλυσης.
Πρόκειται για έναν 25χρονο και έναν 22χρονο, επιβαίνοντες σε αυτοκίνητο με πινακίδες κυκλοφορίας των αρχών Αγίου Μαρίνου, οι οποίοι μετέβησαν στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, προκειμένου να πραγματοποιήσουν είσοδο στη χώρα.
Ωστόσο, κατά τον έλεγχο που πραγματοποίησαν αστυνομικοί εντόπισαν, επιμελώς κρυμμένα, στο εσωτερικό του οχήματος, τα 147 σπρέι παράλυσης και τα κατέσχεσαν.
Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους για παραβάσεις του νόμου περί όπλων, οδηγήθηκαν στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Κήπων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Παρουσία πλήθους κόσμου το έθιμο καθαγιασμού των αλόγων στην Δ. Κ. Καλών Νερών του Δήμου Νοτίου Πηλίου
- Βεζένκοφ: «Ξέρουμε πόσο ανυπομονεί ο κόσμος του Ολυμπιακού – Το 100% για εμάς και για εκείνους» (vid)
- Τελος εποχής για κλειστό γυμναστήριο και ξημέρωμα νέας με νέο γυμναστήριο
- Φουρνιέ: «Θα είναι μια άγρια μάχη το ματς με τη Φενέρμπαχτσε»
- Μαρία Καρυστιανού: Περιστέρια, γιγαντοοθόνες και το όνομα αυτού… «Ελπίδα για τη Δημοκρατία»
- Φενέρμπαχτσε: Εικόνες από την τελευταία προπόνηση πριν τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό (vids)


