
Σορός γυναίκας εντοπίστηκε σε μαρίνα, στην Γλυφάδα
Σορός γυναίκας, ηλικίας 50-55 ετών, εντοπίστηκε το απόγευμα της Παρασκευής στη θαλάσσια περιοχή της 4ης μαρίνας Γλυφάδας. Η γυναίκα εντοπίστηκε με τα ρούχα της. Προανάκριση διενεργεί το Λιμεναρχείο Σαρωνικού.
Σορός γυναίκας εντοπίστηκε το απόγευμα της Παρασκευής στη θαλάσσια περιοχή της 4ης μαρίνας Γλυφάδας.
Όπως ανακοίνωσε το Λιμενικό, στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής που έσπευσαν εντόπισαν και ανέσυραν τη σορό γυναίκας ηλικίας περίπου 50-55 ετών, με μαύρη μακριά μπλούζα, μαύρη φούστα με μπεζ κοντό κολάν και μπλε σκούρα παπούτσια.
Η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών για διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
Προανάκριση διενεργεί το Λιμεναρχείο Σαρωνικού.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κίνα: Έντονη αντίθεση του Πεκίνου σε νομοσχέδιο για κυρώσεις των ΗΠΑ σχετικά με αγορές ρωσικού πετρελαίου
- Παραιτήθηκε με αιχμές ο Γιώργος Μπάκης από τη θέση του διευθυντή της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ
- Ο Γκας ο τυραννόσαυρος έγινε το ακριβότερο απολίθωμα του κόσμου
- Η Μάρω Κοντού έσπασε το καλούπι: Γοητευτική, φινετσάτη, αλέγκρα – «Την έζησα τη ζωή, τη χόρτασα»
- Από το πρωί ξεκίνησαν οι εργασίες αποκατάστασης στην παραλία της Σκάλας Ωρωπού
- Επανομή: Εντοπίστηκε η βάρκα που επέβαιναν ο 69χρονος αγνοούμενος και η σύζυγός του