Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Τι λέει ο ΟΑΕΔ για τη μισθοδοσία των εργαζόμενων στα νοσοκομεία

Τι λέει ο ΟΑΕΔ για τη μισθοδοσία των εργαζόμενων στα νοσοκομεία

Τη δική του απάντηση δίνει ο ΟΑΕΔ στα περί απλήρωτων εργαζομένων που προσελήφθησαν από τις αρχές του έτους, με στόχο να καλύψουν πάγιες ανάγκες στα δημόσια νοσοκομεία της χώρας για 12 μήνες. Με ανακοίνωσή του διευκρινίζει ότι στο σύνολο των 3.158 ωφελούμενων που τοποθετήθηκαν στους φορείς υποδοχείς του προγράμματος στους 2.783 έχει καταβληθεί κανονικά η μισθοδοσία.

Τη δική του απάντηση δίνει ο ΟΑΕΔ στα περί απλήρωτων εργαζομένων που προσελήφθησαν από τις αρχές του έτους, με στόχο να καλύψουν πάγιες ανάγκες στα δημόσια νοσοκομεία της χώρας για 12 μήνες.

Με ανακοίνωσή του διευκρινίζει ότι στο σύνολο των 3.158 ωφελούμενων που τοποθετήθηκαν στους φορείς υποδοχείς του προγράμματος στους 2.783 έχει καταβληθεί κανονικά η μισθοδοσία.

Στους 330 ωφελούμενους που απασχολούνται στα νοσοκομεία Γεννηματάς, Λαϊκό, μαιευτήριο Έλενας, Κωνσταντοπούλειο Νέας Ιωνίας, Ανδρέας Συγγρός, Σωτηρία, Ζακύνθου, Ιπποκράτειο, Σισμανόγλειο, Αττικής ΚΑΤ, Αργολίδας, Ναυπλίου, δεν έχει καταβληθεί η μισθοδοσία Απριλίου, καθώς οι αρμόδιες υπηρεσίες του ΟΑΕΔ παρέλαβαν τις μηνιαίες καταστάσεις μετά τις 23/05/2017.

Στους 45 ωφελούμενους της 4ης ΥΠΕ Μακεδονίας και Θράκης δεν έχει καταβληθεί μισθοδοσία, καθώς οι αρμόδιοι φορείς δεν έχουν αποστείλει καμία μηνιαία κατάσταση, όπως περιγράφεται στη δημόσια πρόσκληση.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η πτώση της Ποδοσφαιρικής Ρώμης

Η Γιουνάιτεντ είναι ένας ποδοσφαιρικός οργανισμός σε αποσύνθεση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024