Συνεντεύξεις: Τζωρτζίνα Ντούτση / Λήψεις-Μοντάζ: Αλεξάνδρα Γρυπάρη

Tο πιο kinky φεστιβάλ της πόλης, το Erotic Art Festival 2017, άνοιξε τις πόρτες του στο αθηναϊκό κοινό για ακόμα μια χρονιά, από τις 26 έως τις 29 Μαΐου 2017, προσελκύοντας πλήθος κόσμου.

Ανανεωμένο, με πολλές εκπλήξεις, shows και γνωστούς sex artists της Ελλάδας και του εξωτερικού, το Erotic Art Festival πραγματοποιήθηκε σε νέο χώρο, στο Εntertainment Center στο Γκάζι (Iερά Οδός 7-13), όπου τρία γνωστά σημεία της Αθήνας, Gazi Music Hall, Acro και Φως μεταμορφώθηκαν σε ένα μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα «λαβύρινθο» μέσα στο ίδιο συγκρότημα.

Τα χαρακτηριστικά του φετινού φεστιβάλ ήταν οι πολύπλευρες δράσεις με γνώμονα την ενημέρωση και την ψυχαγωγία, ενώ αξίζει να αναφερθεί και η παρουσίαση του Sex Academy, της πρώτης ακαδημίας sex στην Ελλάδα. Σε αυτή, η Sex Coach Eιρήνη Χειρδάρη, σε συνεργασία με επαγγελματίες του είδους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, πραγματοποιεί από το Σεπτέμβριο εξειδικευμένα σεμινάρια που αφορούν στη σεξουαλική διάθεση και συμπεριφορά.

Από το φεστιβάλ δεν έλειψαν εκθέματα και μπαζάρ ειδών γύρω από το sex, τα shows σε διαφορετικά stages, αλλά και τα parties με guest stars γνωστά sex models ανά την υφήλιο.

Η κάμερα του in.gr ήταν εκεί.

entertainment.in.gr