
Νοσηλεύεται ο Σπανούλης, τρέχει για τον 3ο τελικό
Υποτροπή στην αμυγδαλίτιδα που τον ταλαιπώρησε παρουσίασε ο Βασίλης Σπανούλης και δεν θα μεταβεί στο ΟΑΚΑ για τον δεύτερο τελικό με τον Παναθηναϊκό. Μάλιστα, ο αρχηγός του Ολυμπιακού βρίσκεται στο νοσοκομείο όπου λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή αφού η ίωση παρουσίασε έξαρση. Έτσι, ο αρχηγός των Ερυθρολεύκων δίνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τον τρίτο τελικό στο ΣΕΦ την Κυριακή.
Υποτροπή στην αμυγδαλίτιδα που τον ταλαιπώρησε παρουσίασε ο Βασίλης Σπανούλης και δεν θα μεταβεί στο ΟΑΚΑ για τον δεύτερο τελικό με τον Παναθηναϊκό.
Ο αρχηγός του Ολυμπιακού αισθανόταν καλύτερα το μεσημέρι και είχε αποφασιστεί να είναι στη δωδεκάδα, να κάνει προθέρμανση με τους συμπαίκτες του και η συμμετοχή του θα αποφασιζόταν από το πώς θα ένιωθε κατά το ζέσταμα.
Οι «ερυθρόλευκοι» θα μεταβούν με 11 παίκτες στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, καθώς ο Σπανούλης ίσως μείνει και το βράδυ στο νοσοκομείο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αλλαγή ώρας έναρξης στο Μεξικό – Αγγλία λόγω… κεραυνών!
- Η Porsche ενδέχεται να περικόψει 4.000 θέσεις εργασίας, πέρα από αυτές που είχαν ήδη ανακοινωθεί
- «Σκάνδαλο στο Μουντιάλ»: Η κόκκινη κάρτα του Μπαλογκάν ακυρώθηκε μετά από τηλεφώνημα του Τραμπ στον Ινφαντίνο
- Γαλλία: Διάρρηξη στο μουσείο Λαλίκ – Εκλεψαν κοσμήματα «μερικών εκατομμυρίων» ευρώ
- Τουρκία: Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της συνόδου κορυφής του ΝΑΤΟ – Στις 8 Ιουλίου η συνεδρίαση των ηγετών
- Βραζιλία-Νορβηγία 1-2: Ο Χάαλαντ σκόρπισε την Σελεσάο και οι «Βίκινγκ» έγραψαν ιστορία – Σούπερ βόμβα! (vid)