
Ανανέωσε ο Βενγκέρ και έθεσε στόχο τους τίτλους
Την κατάκτηση της Premier League και ευρωπαϊκών τροπαίων έθεσε ως στόχο της Αρσεναλ ο Σταν Κρόενκε, σε δήλωσή του μετά την επισημοποίηση της ανανέωσης του συμβολαίου του Αρσέν Βενγκέρ. Ο Γάλλος τεχνικός υπέγραψε το μεσημέρι το νέο διετές συμβόλαιό του με τους «κανονιέρηδες», στον πάγκο των οποίων συμπληρώνει 21 συναπτά έτη.
Την κατάκτηση της Premier League και ευρωπαϊκών τροπαίων έθεσε ως στόχο της Αρσεναλ ο Σταν Κρόενκε, σε δήλωσή του μετά την επισημοποίηση της ανανέωσης του συμβολαίου του Αρσέν Βενγκέρ. Ο Γάλλος τεχνικός υπέγραψε το μεσημέρι το νέο διετές συμβόλαιό του με τους «κανονιέρηδες», στον πάγκο των οποίων συμπληρώνει 21 συναπτά έτη.
Φέτος αμφισβητήθηκε όσο ποτέ, με την Αρσεναλ να μένει πέμπτη στο πρωτάθλημα και, για πρώτη φορά μετά από μία 20ετία, να μένει εκτός Champions League, όμως η κατάκτηση του κυπέλλου με τη νίκη 2-1 επί της Τσέλσι έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην απόφαση της διοίκησης του συλλόγου να διατηρήσει τον Αλσατό στο «τιμόνι» της ομάδας.
«Φιλοδοξία μας είναι να κατακτήσουμε την Premier League και σημαντικά τρόπαια στην Ευρώπη. Αυτό περιμένουν οι φίλαθλοι, οι παίκτες, το επιτελείο, ο προπονητής και το διοικητικό συμβούλιο και δεν θα σταματήσουμε μέχρι να τα καταφέρουμε. Ο Αρσέν είναι ο καλύτερος για να μας βοηθήσει να το πετύχουμε. Εχει ένα φανταστικό ρεκόρ και απολαμβάνει τις πλήρους στήριξής μας», αναφέρει στη δήλωσή του ο ιδιοκτήτης της Αρσεναλ, Σταν Κρόενκε.
«Ευχαριστώ τον Σταν και το διοικητικό συμβούλιο για την υποστήριξή τους στο κυνήγι τίτλων. Αυτό επιθυμούμε όλοι και ξέρω ότι αυτό θέλουν και οι φίλαθλοι σε όλο τον κόσμο», ανέφερε από την πλευρά του ο Βενγκέρ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η Βικτόρια Μπέκαμ σπάει τη σιωπή της για τη ρήξη στην οικογένειά της
- Συναγερμός στην Πυροσβεστική για φωτιά στο Αίγιο – Επιχειρεί μεγάλη δύναμη
- Ο θολός Απρίλιος, η «καλή» και η «κακή» αφρικανική σκόνη και τα επεισόδια που αυξάνονται
- Allbirds: Γνωστή εταιρεία υπόδησης αφήνει τα παπούτσια για την τεχνητή νοημοσύνη και… εκτινάχθηκε η μετοχή της
- Κρήτη: Χειμερινός κολυμβητής εντοπίστηκε νεκρός σε σπηλιά
- Αλλαγή σκηνικού με τους ξένους διαιτητές της Super League λόγω Ισπανών και Ιταλών




