Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ιβάνκα και Τζάρεντ είναι «αφοσιωμένοι στη δουλειά τους», παρά τις έρευνες του FBI

Ιβάνκα και Τζάρεντ είναι «αφοσιωμένοι στη δουλειά τους», παρά τις έρευνες του FBI

Επικεντρωμένο στη δουλειά του δηλώνει το ισχυρό ζευγάρι του Λευκού Οίκου, Ιβάνκα Τραμπ και Τζάρεντ Κούσνερ, παρά τις έρευνες του FBI για τον ρόλο του γαμπρού του προέδρου στην προσπάθεια δημιουργίας ενός καναλιού επικοινωνίας με τη Ρωσία για θέματα που έχουν σχέση με τη Συρία. Έχουν αποκτήσει τις κατάλληλες πολιτικές αντοχές που απαιτεί η θέση τους, ανέφερε αξιωματούχος του Λευκού Οίκου.

Έχουν περάσει λίγες ημέρες από τη δημοσιοποίηση της είδησης ότι το FBI διεξάγει έρευνα για τον ρόλο του Τζάρεντ Κούσνερ στη διάρκεια του προεκλογικού αγώνα, αλλά και της περιόδου μετάβασης της προεδρικής εξουσίας στις ΗΠΑ.

Στο επίκεντρο της έρευνας των ομοσπονδιακών Αρχών βρίσκονται οι επαφές του με ρώσους αξιωματούχους, ο ρόλος του στην ανάλυση των στοιχείων της προεκλογικής εκστρατείας, αλλά και οι σχέση του με τον πρώην σύμβουλο Ασφάλειας των ΗΠΑ Μάικλ Φλιν.

Ο Κούσνερ φέρεται να είχε συζητήσει το ενδεχόμενο οργάνωσης ενός μυστικού καναλιού επικοινωνίας μεταξύ του επιτελείου της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ και της Ρωσίας με το αντικείμενο των επαφών να προσδιορίζεται στην πολεμική κρίση της Συρίας, αλλά κι άλλα θέματα.

Ο Κούσνερ φέρεται επίσης να συζήτησε τα ζητήματα αυτά με τον πρεσβευτή της Ρωσίας στις ΗΠΑ Σεργκέι Κίσλιακ σε συνάντησή τους τον περασμένο Δεκέμβριο, σύμφωνα με δηλώσεις πηγών που γνωρίζουν το θέμα στο CNN.

Από την άλλη πλευρά, δεν υπάρχουν σαφείς ενδείξεις ότι το FBI διεξάγει τώρα ειδική έρευνα για τον Κούσνερ και τις καταγγελίες για ενδεχόμενες πράξεις που να είναι ποινικά ελέγξιμες.

Το πανίσχυρο ζευγάρι του Λευκού Οίκου -αυτή είναι ειδική σύμβουλος στο πλευρό του προέδρου κι αυτός είναι επίσης υψηλόβαθμος σύμβουλος και υπεύθυνος του νεοϊδρυθέντος γραφείου για την Αμερικανική Καινοτομία- διατηρεί χαμηλό προφίλ, αποφεύγοντας τα σχόλια για τις τελευταίες εξελίξεις.

Τόσο για την Ιβάνκα Τραμπ, όσο και για τον σύζυγό της αξιωματούχος της αμερικανικής κυβέρνησης δήλωσε χθες στο CNN ότι οι προσοχή τους «είναι επικεντρωμένη» στα καθήκοντα που έχουν αναλάβει δίπλα στον Ντόναλντ Τραμπ. Ο ίδιος αξιωματούχος δήλωσε ότι έχουν «κατανοήσει ότι όταν κατέχεις τέτοιες θέσεις, βρίσκεσαι στο επίκεντρο της προσοχής».

Παράλληλα, τόνισε ότι τόσο η Ιβάνκα, όσο και ο Τζάρεντ δεν έχουν ενοχληθεί από τις πληροφορίες σχετικά με την διεξαγωγή της έρευνας του FBI. Από την παραμονή τους στον Λευκό Οίκο κατά τους τελευταίους μήνες αναγνωρίζουν την σπουδαιότητα των καθηκόντων τους και έχουν αποκτήσει τις κατάλληλες πολιτικές αντοχές που απαιτεί η θέση τους, σύμφωνα με τον ίδιο αξιωματούχο.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Έγραψε ιστορία η Ρεάλ: Μυθικό επίτευγμα για τη «Βασίλισσα»!

Η Ρεάλ πέτυχε κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ καμία άλλη ομάδα στο Champions League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024