
Συνάντηση Γιούνκερ – Σόιμπλε την Τετάρτη στο Βερολίνο
Συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, θα έχει αύριο, Τετάρτη, στο Βερολίνο ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ. Σε ερώτηση προς την εκπρόσωπο της Κομισιόν αν η Ελλάδα θα βρεθεί στο επίκεντρο, απάντησε: «Θα είναι μία συζήτηση πιο ευρεία για τα ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος των δύο».
Συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, θα έχει αύριο, Τετάρτη, στο Βερολίνο ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, όπως ανακοίνωσε η αναπληρώτρια εκπρόσωπος της Επιτροπής, Μίνα Αντρέεβα, κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης ενημέρωσης του Τύπου στις Βρυξέλλες.
Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο επίσκεψης που έχει προγραμματίσει ο κ. Γιούνκερ στο Βερολίνο, προκειμένου να μιλήσει στην εκδήλωση «Κοινωνικοί εταίροι και εργοδότες σε διάλογο», που διοργανώνει η Συνομοσπονδία Ενώσεων Εργοδοτών της Γερμανίας.
Ερωτηθείσα κατά πόσο η Ελλάδα θα αποτελέσει το βασικό αντικείμενο συζήτησης κατά τη διάρκεια της συνάντησης Γιούνκερ-Σόιμπλε, η ίδια εκπρόσωπος απάντησε πως οι δύο άντρες «γνωρίζονται εδώ και πολύ καιρό» και πως αναμένεται να συζητήσουν γενικότερα τα τρέχοντα ευρωπαϊκά ζητήματα.
«Θα είναι μία συζήτηση πιο ευρεία για τα ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος των δύο», σημείωσε η κ. Αντρέεβα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- LIVE: Ελβετία – Αλγερία
- Διαδηλωτής αυτοπυρπολήθηκε έξω από τα γραφεία του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη [βίντεο]
- Εμπολα: Η επιδημία συνεχίζει να εξαπλώνεται – Σχεδόν 440 νεκροί στη ΛΔ Κονγκό
- Πορτογαλία – Κροατία 2-1: Πρόκριση με ανατροπή και… αναβολή στο Last Dance του Ρονάλντο! (vids)
- Οι ΗΠΑ υποστηρίζουν το δικαίωμα του Πακιστάν να αμύνεται έναντι «τρομοκρατικών επιθέσεων»
- Γκίλφοϊλ: Η συνεργασία Ελλάδας – ΗΠΑ είναι βαθιά ριζωμένη στην ιστορία
