Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κερδίστε προσκλήσεις για την «Οικογένεια Βαν Πέτεγκεμ»

Κερδίστε προσκλήσεις για την «Οικογένεια Βαν Πέτεγκεμ»

...

Το in.gr και η weirdwave σάς δίνουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε την πρεμιέρα της ταινίας «Οικογένεια Βαν Πέτεγκεμ» του Μπρούνο Ντιμόν με τους Ζιλιέτ Μπινός, Βαλέρια Μπρούνι – Τεντέσκι, Φαμπρίς Λουκινί.

Καλοκαίρι, 1910. Μια σειρά ανεξήγητων εξαφανίσεων έρχεται να ταράξει τις διακοπές της οικογένειας Βαν Πέτεγκεμ στο ειδυλλιακό παραθαλάσσιο θέρετρο της Μάγχης. Τουρίστες αρχίζουν να εξαφανίζονται με αινιγματικό τρόπο. Δύο επιθεωρητές αρχίζουν να διερευνούν την υπόθεση και σύντομα ανακαλύπτουν ότι αυτές οι εξαφανίσεις γίνονται σε ένα ιδιαίτερο σημείο της περιοχής εκεί όπου κατοικεί η οικογένεια ψαράδων των Μπρεφόρ. Στο μεταξύ ένα παράξενο ειδύλλιο θα προκύψει ανάμεσα στη μικρή κόρη της μεγαλοαστικής και λίγο εκφυλισμένης οικογένειας Βαν Πέτεγκεμ και τον γιο των Μπρεφόρ, Μα Λουτ. Μαζί με το μυστήριο των εξαφανίσεων, ο έρωτας των δυο παιδιών θα επηρεάσει με απρόβλεπτο τρόπο τις δύο τόσο διαφορετικές οικογένειες.

«Ήθελα να κάνω μια κωμωδία, εδώ και πολύ καιρό. Έτσι, ξεκίνησα μία αστυνομική κωμωδία, δοσμένη μέσα από το δικό μου πειραματικό ύφος. Είχα την διαίσθηση ότι το δράμα έπρεπε να οδηγήσει το χιούμορ. Έτσι άρχισα με ό, τι ήξερα να κάνω καλύτερα, με αυτό που ήμουν εξοικειωμένος, προσθέτοντας μία μπουρλέσκ, ίσως και γκροτέσκα διάσταση. Η κωμωδία προϋποθέτει ένα μηχανισμό, έναν μηχανισμό άμεσης αποτελεσματικότητας που είναι διαφορετικό από το δράμα, και συνεπώς πιο δύσκολο να δημιουργηθεί. Ήθελα η Οικογένεια Βαν Πέτεγκεμ να είναι τόσο κινηματογραφική όσο και βαθιά αστεία. Ήθελα επίσης να δείξω μια εικόνα μακρυά από τον υποτιθέμενο νατουραλισμό που συνήθως μου προσδίδουν» σημειώνει ο σκηνοθέτης.

Συμπληρώστε τη φόρμα για να κερδίσετε μία από τις διπλές προσκλήσεις για την προβολή της ταινίας που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 1η Ιουνίου στις 20:00 στον κινηματογράφο Άστορ (Σταδίου 28, Στοά Κοραή).

Η ταινία υπήρξε υποψήφια για Χρυσό Φοίνικα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών το 2006, ενώ ήταν υποψήφια για εννέα βραβεία Σεζάρ.

* Η ταινία «Οικογένεια Βαν Πέτεγκεμ» θα προβάλλεται στις αίθουσες από την 1η Ιουνίου, σε διανομή weirdwave.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024