Γ.Φιλιππάκης: Δεν συνιστούν δημόσιο διάλογο όσα γράφονται στο Facebook
«Όλα όσα διατυπώνονται μέσα από προσωπικούς λογαριασμούς στο Facebook,
δεν συνιστούν δημόσιο λόγο» ανέφερε σε νέα ανάρτησή του ο δημοσιογράφος
και ειδικός γραμματέας της ΕΣΗΕΑ, Γιώργος Φιλιππάκης μετά τον σάλο που
ξέσπασε από προηγούμενο μήνυμά του στο Fcacebook, μετά τη δολοφονική
επίθεση σε βάρος του Λουκά Παπαδήμου, το οποίο κατέληγε ως εξής: «Για να
είμαι ξεκάθαρος, δεν θα με ενοχλούσε καθόλου αν έσκαγε και μια ακόμα
βόμβα στα πόδια του Στουρνάρα».
«Όλα όσα διατυπώνονται μέσα από προσωπικούς λογαριασμούς στο Facebook, δεν συνιστούν δημόσιο λόγο» ανέφερε σε νέα ανάρτησή του ο δημοσιογράφος και ειδικός γραμματέας της ΕΣΗΕΑ, Γιώργος Φιλιππάκης μετά τον σάλο που ξέσπασε από προηγούμενο μήνυμά του στο Fcacebook, μετά τη δολοφονική επίθεση σε βάρος του Λουκά Παπαδήμου, το οποίο κατέληγε ως εξής: «Για να είμαι ξεκάθαρος, δεν θα με ενοχλούσε καθόλου αν έσκαγε και μια ακόμα βόμβα στα πόδια του Στουρνάρα».
Μετά την ανάρτηση αυτή ο εισαγγελέας υπηρεσίας διέταξε προκαταρκτική εξέταση για να διαπιστωθεί εάν έχουν τελεστεί αξιόποινες πράξεις σχετικά με σχόλια και απειλές σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Στην επόμενη ανάρτησή του ο κ. Φιλιππάκης αναφέρει: «Για τους φίλους, τους γνωστούς και τους απλούς πολίτες που μου συμπάραστάθηκαν.
» Ποτέ δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι η διατύπωση μιας γνώμης μιας κρίσης μιας άποψης προς φίλους στην προσωπική μου ιστοσελίδα θα μπορούσε να ποινικοποιηθεί από οποιονδήποτε.
» Την άποψή μου αυτή δεν την εξέφρασα με την ιδιότητά μου σαν Ειδικός Γραμματέας της ΕΣΗΕΑ αλλά σαν απλός πολίτης.
» Λυπάμαι βαθύτατα εαν προκάλεσα ανησυχία σε φίλους και γνωστούς, τους οποίους και ευχαριστώ ιδιαίτερα για την αμέριστη συμπαράστασή τους.
» Επιπλέον δηλώνω ότι τα όσα εγώ διατύπωσα απευθυνόταν μόνο σε φίλους και γνωστούς μου στην προσωπική μου ιστοσελίδα και κατά συνέπεια άποψή μου είναι ότι
» Επιπλέον ξεκαθαρίζω ότι η διαδρομή μου επι δεκαετίες ήταν πάντοτε αγωνιστική ξεκάθαρη και έντιμη και δεν εχω μάθει να προκαλώ τα συναισθήματα των φίλων και συντρόφων μου. Τη στάση μου αυτή που τηρώ εδώ και δεκαετίες θα την τηρώ αναλλοίωτη».
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής
Τέλος στην αγωνία για χιλιάδες υποψηφίους καθώς ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής για τα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας. Πού θα δείτε τα αποτελέσματα