
Παπαθεοδώρου: «Για μια νέα σελίδα στην ιστορία του ΠΑΟΚ»
Την Τρίτη (30/5) αναμένεται στη Θεσσαλονίκη, για να επισημοποιήσει τη συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου. Ο 42χρονος τεχνικός θα υπογράψει το διετούς διάρκειας συμβόλαιο που συμφώνησε να συνάψει με την ομάδα και θα παρουσιαστεί επίσημα στους εκπροσώπους του Τύπου από τους διοικούντες την ΚΑΕ. Τις πρώτες σκέψεις του για τη συνεργασία του με τον «Δικέφαλο», πάντως, τις κατέθεσε σήμερα, με λιτή δήλωσή του, μέσω της επίσημης σελίδας των «ασπρόμαυρων» στο διαδίκτυο.
Την Τρίτη (30/5) αναμένεται στη Θεσσαλονίκη, για να επισημοποιήσει τη συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου. Ο 42χρονος τεχνικός θα υπογράψει το διετούς διάρκειας συμβόλαιο που συμφώνησε να συνάψει με την ομάδα και θα παρουσιαστεί επίσημα στους εκπροσώπους του Τύπου από τους διοικούντες την ΚΑΕ.
Τις πρώτες σκέψεις του για τη συνεργασία του με τον «Δικέφαλο», πάντως, τις κατέθεσε σήμερα, με λιτή δήλωσή του, μέσω της επίσημης σελίδας των «ασπρόμαυρων» στο διαδίκτυο.
Ανέφερε: «Αποτελεί μεγάλη τιμή και χαρά για εμένα η απόφαση του ΠΑΟΚ να είμαι ο προπονητής της ομάδας.
Σύμφωνα με τις αρχές και τις αξίες που πρεσβεύει ο σύλλογος – και τις βάσεις που έχει θέσει ο κύριος Μαρκόπουλος – θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί να αναπτύξουμε ακόμα περισσότερο τη δυναμική της ομάδας και να δημιουργήσουμε μια νέα σελίδα στο βιβλίο της ιστορίας του ΠΑΟΚ».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κυβερνοεπίθεση στον ιστότοπο της κενυατικής προεδρίας – Οι χάκερ ζητούσαν ως λύτρα 5 bitcoin
- Βραζιλία: Το Ανώτατο Δικαστήριο απαγόρευσε στον Μιλέι να επισκεφθεί τον πρώην πρόεδρο Μπολσονάρο
- Πυρκαγιές στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη – Εκκενώθηκαν ισραηλινοί οικισμοί
- Τουριστικό «μπαμ» λόγω Μουντιάλ
- Άλλαξαν μωρά στο μαιευτήριο και το λάθος έγινε αντιληπτό μετά από 38 χρόνια
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 19.07.2026]


