Νέα νομοθεσία για τη δημόσια ασφάλεια θα προωθήσει η Γαλλία
Μέχρι την 1η Νοεμβρίου αναμένεται να παραταθεί η κατάσταση έκτακτης ανάγκης στη Γαλλία, όπως αποφάσισε ο πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν. Στον απόηχο της τρομοκρατικής επίθεσης στο Μάντσεστερ, το Παρίσι εξετάζει το ενδεχόμενο να νομοθετήσει εκ νέου μέτρα για την ασφάλεια.
Μέχρι την 1η Νοεμβρίου 2017 αναμένεται να παραταθεί η κατάσταση έκτακτης ανάγκης στη Γαλλία, όπως αποφάσισε ο πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν. Η σχετική απόφαση πρέπει να ληφθεί από την Εθνοσυνέλευση.
Η κατάσταση εκτάκτου ανάγκης ισχύει στη Γαλλία μετά την 13η Νοεμβρίου 2015, όταν οι επιθέσεις στο Μπατακλάν, αλλά και σε άλλους ανοικτούς χώρους στοίχισαν τη ζωή σε 130 ανθρώπους.
Στον απόηχο της τρομοκρατικής επίθεσης στο Μάντσεστερ, το Παρίσι εξετάζει το ενδεχόμενο να νομοθετήσει εκ νέου μέτρα για την ασφάλεια.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τουρκία: Αυτό είναι το «αόρατο» ρήγμα που θα μπορούσε να δώσει τον επόμενο μεγάλο σεισμό
- Κλουζ – Άρης Betsson 111-92: Ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο EuroCup με βαριά ήττα
- Η άνοδος του «Μερτσόνι»: Πώς η αναπάντεχη συμμαχία Γερμανίας και Ιταλίας αναδιαμορφώνει την Ευρώπη
- Φορολογικές δηλώσεις: Οι παγίδες στις προσυμπληρωμένες – Τι να προσέξετε
- Γαλλία: Τρίτος θάνατος μωρού μετά από κατανάλωση βρεφικού γάλακτος
- Η κτηνώδης πραγματικότητα του πολέμου στην Ουκρανία: Η μαρτυρία ενός Καναδού τραυματιοφορέα
