
Δεν ήταν UFO, δεν ήταν πυρηνικά, ήταν τα μπαλόνια του Κιμ
Τα ιπτάμενα αντικείμενα εναντίον των οποίων έριξαν προειδοποιητικά πυρά οι νοτιοκορεατικές δυνάμεις ασφαλείας φαίνεται ότι ήταν μπαλόνια που μετέφεραν προπαγανδιστικά φυλλάδια της Βόρειας Κορέας, ανακοίνωσε ο στρατός της Νότιας Κορέας.
Τα ιπτάμενα αντικείμενα εναντίον των οποίων έριξαν προειδοποιητικά πυρά οι νοτιοκορεατικές δυνάμεις ασφαλείας φαίνεται ότι ήταν μπαλόνια που μετέφεραν προπαγανδιστικά φυλλάδια της Βόρειας Κορέας, ανακοίνωσε ο στρατός της Νότιας Κορέας.
Το υπουργείο Άμυνας είχε εκδώσει ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία, ο Στρατός έριξε προειδοποιητικά πυρά εναντίον ενός αγνώστου ταυτότητας αντικειμένου που πετούσε πάνω από τα σύνορα με τη Βόρεια Κορέα.
Αξιωματούχος είχε κάνει λόγο για την πιθανότητα το αντικείμενο αυτό να είναι μη επανδρωμένο
αεροσκάφος.
Έπειτα από την ανάλυση που έγινε φάνηκε ότι «αντικείμενα που έμοιαζαν με μπαλόνια» πέταξαν πάνω από τη μεθόριο μεταξύ της Βόρειας και της Νότιας Κορέας περνώντας τα σύνορα με κατεύθυνση τη Σεούλ, εξήγησε ο Μουν Σανγκ-Γιουν εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας.
Τόσο η Βόρεια όσο και η Νότια Κορέα στέλνουν η μία στην άλλη προπαγανδιστικά φυλλάδια μέσω μπαλονιών με ήλιο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Επτάχρονη περιφερόταν μόνη της στους δρόμους της Θεσσαλονίκης – Συνελήφθη ο πατέρας της
- Οινόη: Οι πρώτες μαρτυρίες για την έναρξη της φωτιάς – «Καίει ανάμεσα στις καμένες εκτάσεις του ’21 και ’23»
- Η 12άδα της Εθνικής για το παιχνίδι με την Πορτογαλία
- «Η ελευθερία του λόγου επιτρέπεται», λέει η κυβέρνηση Τραμπ για τους υποστηρικτές της ανωτερότητας της λευκής φυλής
- Φωτιά στο Ωραιόκαστρο: Η πορεία του τοξικού νέφους που κάλυψε τη Θεσσαλονίκη – Πώς θα κινηθεί τις επόμενες ώρες
- H Αλ Σαντ ανακοίνωσε τον Ραζβάν Λουτσέσκου (pic)



