Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μόνο τα τυπικά μένουν για να αναλάβει ο Βαλβέρδε τη Μπάρτσα

Μόνο τα τυπικά μένουν για να αναλάβει ο Βαλβέρδε τη Μπάρτσα

Ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του Λουίς Ενρίκε στον πάγκο της Μπαρτσελόνα μετά τη λήξη της περιόδου; Τα ισπανικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για αρκετούς υποψήφιους και φαβορί μεταξύ αυτών είναι ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της καταλανικής αθλητικής εφημερίδας, «Sport», ο Βαλβέρδε όχι απλά βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τη διοίκηση των Καταλανών, αλλά φέρεται να είναι και ο «εκλεκτός».

Ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του Λουίς Ενρίκε στον πάγκο της Μπαρτσελόνα μετά τη λήξη της περιόδου; Τα ισπανικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για αρκετούς υποψήφιους και φαβορί μεταξύ αυτών είναι ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος έκανε πολύ καλή δουλειά στην Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Η «Μπάρτσα» θα ανακοινώσει τη Δευτέρα το νέο προπονητή, όπως ανέφερε ο πρόεδρος της ισπανικής ομάδας Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της καταλανικής αθλητικής εφημερίδας, «Sport», ο Βαλβέρδε όχι απλά βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τη διοίκηση των Καταλανών, αλλά φέρεται να είναι και ο «εκλεκτός», καθώς ο σύλλογος του ζήτησε να καταθέσει και ο ίδιος τις απόψεις του για τον τρόπο που θα πρέπει να γίνει ο προγραμματισμός του καλοκαιριού.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως έχουν ήδη συμφωνηθεί τα περισσότερα ζητήματα της προετοιμασίας της Μπαρτσελόνα για τη νέα αγωνιστική περίοδο, ενώ για τις μεταγραφές ο Βαλβέρδε έχει ζητήσει τρεις παίκτες, έναν για κάθε γραμμή της ομάδας.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Βάσκος προπονητής θα πάρει μαζί του στο «Καμπ Νου» τους δύο συνεργάτες του, τον βοηθό, Γιον Ασπιάθου, και τον γυμναστή, Χοσέ Αντόνιο Ποθάνκο, ο οποίος επίσης έχει φορέσει ως ποδοσφαιριστής τη φανέλα της Μπαρτσελόνα.

Την επόμενη εβδομάδα, και αφού θα έχει γίνει η επίσημη ανακοίνωση της πρόσλήψής του, ο Βαλβέρδε θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου, στην οποία για πρώτη φορά θα εμφανιστεί ως προπονητής της Μπαρτσελόνα.

Αναφορικά με το ντεμπούτο του στον πάγκο της διάσημης ισπανικής ομάδας, αυτό θα γίνει στις 22 Ιουλίου στη Νέα Υόρκη σε φιλικό με τη Γιουβέντους για το International Champions Cup.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024