Με Σκουρλέτη συναντήθηκαν οι συμβασιούχοι της ΠΟΕ-ΟΤΑ
Ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση των συμβασιούχων στην καθαριότητα των δήμων έξω από το υπουργείο Εσωτερικών. Η εκτελεστική επιτροπή της ΠΟΕ-ΟΤΑ στη συνάντησή της με τον υπουργό Πάνο Σκουρλέτη έλαβε την υπόσχεση ότι το ζήτημα με τις συμβάσεις και τα δεδουλευμένα των εργαζομένων θα ρυθμιστούν νομοθετικά όταν καθαρογραφεί η σχετική απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου.
Ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση των συμβασιούχων στην καθαριότητα των δήμων έξω από το υπουργείο Εσωτερικών.
Η εκτελεστική επιτροπή της ΠΟΕ-ΟΤΑ στη συνάντησή της με τον υπουργό Πάνο Σκουρλέτη έλαβε την υπόσχεση ότι το ζήτημα με τις συμβάσεις και τα δεδουλευμένα των εργαζομένων θα ρυθμιστούν νομοθετικά όταν καθαρογραφεί η σχετική απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου.
Αυτό ικανοποίησε καταρχήν τους συνδικαλιστές και τους συγκεντρωμένους με αποτέλεσμα να κρίνουν ότι δεν είναι σκόπιμο να συνεχιστεί η προγραμματισμένη συγκέντρωση στο υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο Τραμπ ελπίζει ότι η Χεζμπολάχ θα τηρήσει την εκεχειρία που ήδη «παραβιάζει» το Ισραήλ
- Αϊτή: Ο μισός πληθυσμός και πλέον αντιμετωπίζει οξεία διατροφική ανασφάλεια
- Δικαστής επικρίνει τον Τραμπ για τη «θρασύτατη» προσπάθειά του να συνεχίσει την κατασκευή της αίθουσας χορού
- Γαλλία: Τα Στενά του Ορμούζ πρέπει να ανοίξουν ξανά, αλλά «όχι με οποιοδήποτε τίμημα»
- Λίβανος: Ο Γκουτέρες καλεί «όλα τα μέρη» να τηρήσουν «πλήρως» την κατάπαυση του πυρός
- Τραμπ: Ο πάπας Λέων είναι ελεύθερος να λέει ό,τι θέλει, αλλά έχει αδυναμίες στην εξωτερική πολιτική
- Το Ιράν χαιρετίζει τη συμφωνία του Λιβάνου με το Ισραήλ – «Εντάσσεται» στην εκεχειρία με τις ΗΠΑ
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: – Παραιτηθείτε… – Δεν εκβιάζομαι…
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/theodor-vasile-QgV8nrpQjQ8-unsplash-1-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442