Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μεξικό: Κέρδισε υπερμαραθώνιο με σανδάλια και φούστα

Μεξικό: Κέρδισε υπερμαραθώνιο με σανδάλια και φούστα

Mια 22χρονη αυτόχθονας του Μεξικού έχει εκπλήξει όλο τον κόσμο, κερδίζοντας τον υπερμαραθώνιο των 50 χλμ. που διεξήχθη στη χώρα, χωρίς καν να φορά αθλητικά ρούχα και παπούτσια. Η νικήτρια εμφανίζεται στο βάθρο κρατώντας ένα χαρτί με το βραβείο των 6.000 πέσος (300 ευρώ) στα χέρια της, ενώ δεν φορά αθλητικά ρούχα, αλλά φούστα και ένα ζευγάρι σανδάλια με ελαστικά πέλματα, με τα οποία έτρεξε την απόσταση σε επτά ώρες και τρία λεπτά.

Mια 22χρονη αυτόχθονας του Μεξικού έχει εκπλήξει όλο τον κόσμο, κερδίζοντας τον υπερμαραθώνιο των 50 χλμ. που διεξήχθη στη χώρα, χωρίς καν να φορά αθλητικά ρούχα και παπούτσια.

Η Μαρία Λορένα Ραμίρεθ που αναδεικνύεται σε μία από τις καλύτερες δρομείς μεγάλων αποστάσεων, ανήκει στην κοινότητα των Ραράμουρι και στις 29 Απριλίου έκοψε πρώτη το νήμα στον αγώνα Ultra Trail Cerro Rojo, που πραγματοποιήθηκε στην Puebla με τη συμμετοχή 500 αθλητών από 12 χώρες.

Η φωτογραφία της 22χρονης στην ψηλότερη θέση του βάθρου δίπλα σε επαγγελματίες αθλήτριες, έχει μοιραστεί πάνω από 50.000 φορές στο Facebook από τις 13 Μαΐου.

Η νικήτρια εμφανίζεται στο βάθρο κρατώντας ένα χαρτί με το βραβείο των 6.000 πέσος (300 ευρώ) στα χέρια της, ενώ δεν φορά αθλητικά ρούχα αλλά μόνο μια φούστα και ένα ζευγάρι σανδάλια με ελαστικά πέλματα, με τα οποία έτρεξε την απόσταση σε επτά ώρες και τρία λεπτά.

Αυτή η ενδυμασία είναι κοινή μεταξύ των ιθαγενών δρομέων προκειμένου να κάνουν πορείες ανάμεσα στα φαράγγια.

Πέρυσι η Ραμίρεθ ήταν δεύτερη στον υπερμαραθώνιο «White Horse 2016» , στην Τσιουάουα, στην κατηγορία των 100 χιλιομέτρων.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024