Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ακυρώθηκε η συνάντηση Παυλόπουλου - Ερντογάν

Ακυρώθηκε η συνάντηση Παυλόπουλου – Ερντογάν

Ακυρώθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ η κρίσιμη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο Ερντογάν ακύρωσε όλα τα ραντεβού του. Η συνάντηση επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στην Κωνσταντινούπολη, στο περιθώριο της συνόδου των χωρών που συμμετέχουν στην Παρευξείνια Συνεργασία.

Ακυρώθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ η κρίσιμη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ο Ερντογάν δεν προσήλθε στο επίσημο γεύμα με τους ξένους ηγέτες στο παλάτι Ντολμά Μπαχτσέ, με αποτέλεσμα να ματαιωθούν οι διμερείς συναντήσεις που είχαν προγραμματιστεί.

Η συνάντηση επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στην Κωνσταντινούπολη, στο περιθώριο της συνόδου των χωρών που συμμετέχουν στην Παρευξείνια Συνεργασία.

Ο τούρκος πρόεδρος επρόκειτο να συναντηθεί με τον έλληνα ομόλογό του, Προκόπη Παυλόπουλο, με τον ρώσο πρωθυπουργό Ντμίτρι Μεντβέντεφ, τον πρόεδρο της Μολδαβίας και άλλους ξένους ηγέτες.

Στο γεύμα αντί του Ερντογάν παρακάθησε ο τούρκος πρωθυπουργός Μπιναλί Γιλντιρίμ και ο υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο τούρκος ομόλογός του είχαν νωρίτερα την ευκαιρία να ανταλλάξουν μερικές κουβέντες στο περιθώριο της Συνόδου, με τον Προκόπη Παυλόπουλο να αναφέρεται στον τελικό της Ευρωλίγκα και να λέει ότι περίμενε να στεφθεί ο Ολυμπιακός και ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να του απαντά ότι «η Φενέρμπαχτσε ήταν πολύ καλή».

Ο κ. Ερντογάν επανέφερε την κουβέντα στη Φενέρ μετά την ομιλία του σέρβου αντιπροέδρου και ΥπΕξ Ίβιτσα Ντάτσιτς, σημειώνοντας ότι ο προπονητής της τουρκικής ομάδας Ζέλικο Ομπράντοβιτς και δυο σημαντικοί παίχτες είναι Σέρβοι και στρέφοντας το βλέμμα του προς τον κ. Παυλόπουλο είπε: «Να μην στενοχωριέται ο πολύτιμός μου φίλος. Και ο Κώστας Σλούκας που είναι δικός τους, Έλληνας, είναι κι αυτός της Φενέρμπαχτσε. Η Φενέρμπαχτσε έγινε πρωταθλήτρια Ευρώπης με μια ωραία συνεργασία. Κι ευχαριστώ πολύ γι΄ αυτό. Είμαστε περήφανοι. Μας χαροποιεί δε ειδικά το ότι όλα αυτά έγιναν με εξαιρετικό τρόπο στο πλαίσιο του ευ αγωνίζεσθαι».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024