
Μία Γερμανίδα νεκρή σε επίθεση ενόπλων κατά ΜΚΟ στην Καμπούλ
Ένοπλοι επιτέθηκαν σε ξενώνα σουηδικής φιλανθρωπικής ΜΚΟ στην Καμπούλ, σκοτώντας μια Γερμανίδα καθώς και τον αφγανό φρουρό. Μία ακόμα γυναίκα από τη Φινλανδία αγνοείται, πιθανότητα να έχει πέσει θύμα απαγωγής.
Ένοπλοι επιτέθηκαν σε ξενώνα σουηδικής φιλανθρωπικής ΜΚΟ στην Καμπούλ, σκοτώντας μια Γερμανίδα καθώς και τον αφγανό φρουρό.
Μία ακόμα γυναίκα από τη Φινλανδία αγνοείται, πιθανότητα να έχει πέσει θύμα απαγωγής.
Όλα δείχνουν ότι πρόκειται για μια ακόμα επίθεση των αφγανών Ταλιμπάν, οι οποίοι το τελευταιο διάστημα έχουν κλιμακώσει τις επιθέσεις τους ακόμα και εντός της πρωτεύουσας.
Η Operation Mercy, όπως είναι γνωστή η ΜΚΟ, δραστηριοποιείται σε χώρες της Ασίας, της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής, προσφέροντας βοήθεια σε φτωχά και περιθωριοποιημένα άτομα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μυστήριο με τον Ρονάλντο και την… επίκληση στον Αλλάχ πριν εκτελέσει το πέναλτι κόντρα στην Κροατία (vid)
- Στρατιωτική Ιστορία: Πολύτιμος οδηγός του ανθρώπου
- Νέο Διοικητικό Συμβούλιο για την Πλαίσιο Computers
- Φωτιά στο Σπαθοβούνι Κορινθίας κοντά στα διόδια της εθνικής οδού – Ήχησε το 112
- Ο Μουράτογλου επιβεβαίωσε τη συνεργασία του με τον Τσιτσιπά: «Θα είμαι στην ομάδα του»
- Αλέξης Τσίπρας: «Εσείς ρωτάτε; Εγώ απαντώ» – Απαντά σε ερωτήσεις νέων για στεγαστικό και ενοίκια

