Δύο μεγάλες εταιρείες, η Volvo και η Google θα συνεργαστούν στο πεδίο της συνδεσιμότητας: Συγκεκριμένα, η Volvo Cars ανακοίνωσε ότι προχωρά σε στενή συνεργασία με την Google για να αναπτύξει την επόμενη γενιά του βραβευμένου συστήματος ψυχαγωγίας και πληροφόρησης . Το νέο σύστημα θα είναι σε πλατφόρμα Android και θα συνδεσιμότητα και πρόσβαση σε πλήρη σειρά εφαρμογών και υπηρεσιών.

«Η συνεργασία με την Google αντιπροσωπεύει για εμάς ένα σημαντικό στρατηγικό βήμα. Η πλατφόρμα και οι υπηρεσίες της Google θα εμπλουτίσουν την εμπειρία του χρήστη, δίνοντας περισσότερες επιλογές προσωποποίησης, ενώ το Android θα προσφέρει αυξημένη ευελιξία όσον αφορά τις δυνατότητες περαιτέρω ανάπτυξης», δήλωσε ο Χένρικ Γκριν (Henrik Green), Ανώτερος Αντιπρόεδρος Έρευνας και Εξέλιξης της Volvo Cars.

Όπως αναφέρει η Volvo, η έλευση του Android δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε εκατοντάδες δημοφιλών εφαρμογών και την καλύτερη εμπειρία ενσωμάτωσης σε αυτό το ευρύ διασυνδεδεμένο περιβάλλον.

Η Volvo συνεργάζεται με την Google και σε ακόμη ένα πεδίο: την αναβάθμιση των τελευταίων μοντέλων Volvo με την προσθήκη του Google Local Search, μιας εφαρμογής που βασίζεται στη γεωγραφική θέση. Η εν λόγω υπηρεσία θα διατεθεί στους πελάτες μέσω αναβάθμισης του συστήματος SensusNavigation.

auto.in.gr