
Ένοπλοι άνοιξαν πυρ σε τηλεοπτικό σταθμό του Αφγανιστάν
Ενοπλοι εισέβαλαν σε κτίριο όπου στεγάζεται η κρατική τηλεόραση του Αφγανιστάν στην πόλη Τζαλαλαμπάντ και ενεπλάκησαν σε ανταλλαγή πυροβολισμών με τις δυνάμεις ασφαλείας, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος της περιφερειακής κυβέρνησης. Την ευθύνη ανέλαβε το Ισλαμικό Κράτος.
Ενοπλοι εισέβαλαν την Τετάρτη σε κτίριο όπου στεγάζεται η κρατική τηλεόραση του Αφγανιστάν στην πόλη Τζαλαλαμπάντ, στα ανατολικά της χώρας, και ενεπλάκησαν σε ανταλλαγή πυροβολισμών με τις δυνάμεις ασφαλείας, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος της περιφερειακής κυβέρνησης.
«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ένας αριθμός ενόπλων εισέβαλε στο κτίριο» δήλωσε ο Αταουλάχ Κουγκιάν.
Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση «που βρίσκεται σε εξέλιξη» στον κρατικό ραδιοτηλεοπτικό σταθμό στην πόλη Τζαλαλαμπάντ, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Amaq.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters
- Εμπορικός πόλεμος: Ο Τραμπ επιβάλλει δασμούς 10 – 50% σε εισαγωγές χάλυβα, αλουμίνιο και χαλκό
- Το Χρηματιστήριο Αθηνών μετονομάζεται σε Euronext Athens
- Πώς ο Τραμπ προσπαθεί να πουλήσει τον πόλεμο στους ψηφοφόρους
- Ώρα αυτοκριτικής και θεραπείας για τον Τάιγκερ Γουντς: Εγκαταλείπει το γκολ και ξεκινά αποτοξίνωση
- Ιτούδης: «Ο Σλούκας κουράστηκε, βάλαμε πίεση στον Ναν για να πασάρει περισσότερο»
- Ιράν-Ομάν συντάσσουν πρωτόκολλο ναυσιπλοΐας στα Στενά του Ορμούζ, με στόχο την επόπτευση και σε καιρό ειρήνης

