
Κατάληψη από ένστολους στο γραφείο του Γ.Χουλιαράκη
Ένστολοι πραγματοποιούν αυτή την ώρα κατάληψη στο γραφείο του αναπληρωτή υπουργού Οικονομίας, Γιώργου Χουλιαράκη, στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους. «Δεν πρόκειται να φύγουμε από εδώ, εάν δεν δούμε τον κ.Χουλιαράκη. Ο υπουργός έχει υποχρέωση να μας δει και να ακούσει αυτά που έχουμε να του πούμε» δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ Γρηγόρης Γερακαράκος.
Ένστολοι πραγματοποιούν αυτή την ώρα κατάληψη στο γραφείο του αναπληρωτή υπουργού Οικονομίας, Γιώργου Χουλιαράκη, στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.
«Δεν πρόκειται να φύγουμε από εδώ, εάν δεν δούμε τον κ.Χουλιαράκη. Ο υπουργός έχει υποχρέωση να μας δει και να ακούσει αυτά που έχουμε να του πούμε» δήλωσε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ Γρηγόρης Γερακαράκος.
Νωρίτερα ειδικοί φρουροί κρέμασαν πανό στο Λυκαβηττό διαμαρτυρόμενοι για τα νέα μισθολόγια.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο Χέιζ-Ντέβις πήγε και στην Ισλανδία… (pics)
- Ομοσπονδία ποδοσφαίρου του Ιράν: «Είμαστε πολύ σίγουροι και έχουμε ένα λεπτομερές σχέδιο για το Μουντιάλ»
- Αγνοείται ο Παλαιστίνιος που εμφανίστηκε σε ανάρτηση Ισραηλινού στρατιώτη με λεζάντα «Πωλείται»
- Βόμβες Προκόπη Παυλόπουλου κατά Μητσοτάκη: Καταγγέλλει «εργαλειοποίηση» του Συντάγματος
- Ένταση στη Μαύρη Θάλασσα: Ρωσικά μαχητικά αναχαίτισαν κατασκοπευτικό αεροσκάφος της RAF
- Athens Defence Summit: Πάρτυ κυβερνητικής διαπλοκής με την εταιρεία διοργάνωσης των γόνων και η σκιά του Γρηγόρη Δημητριάδη

