Ταυτοποιήθηκαν 23 χούλιγκαν της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ
Η έρευνα των Υποδιευθύνσεων Αντιμετώπισης της Βίας σε Αθλητικούς Χώρους, Αθήνας και Θεσσαλονίκης, είχε ως αποτέλεσμα να ταυτοποιηθούν τα στοιχεία 23 χούλιγκαν της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, που συμμετείχαν στα επεισόδια πριν από την έναρξη του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.
Η έρευνα των Υποδιευθύνσεων Αντιμετώπισης της Βίας σε Αθλητικούς Χώρους, Αθήνας και Θεσσαλονίκης, είχε ως αποτέλεσμα να ταυτοποιηθούν τα στοιχεία 23 χούλιγκαν της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, που συμμετείχαν στα επεισόδια πριν από την έναρξη του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.
Πρόκειται για 15 οπαδούς της ΑΕΚ και άλλους 8 του ΠΑΟΚ. Ανάμεσά τους φέρεται να είναι και ο δράστης που φαινόταν σε φωτογραφίες με μαχαίρι να πλήττει αντίπαλο οπαδό, πάνω στην πεζογέφυρα του γηπέδου.
Αρχικά οι αστυνομικοί τον είχαν αναζητήσει στο σπίτι του στην Αθήνα και αργότερα στον Βόλο, όπου τον εντόπισαν στο νοσοκομείο της πόλης με τραύματα από μαχαίρι στα πόδια. Πρόκειται για σεσημασμένο ταραξία των γηπέδων, καθώς είχε καταδικαστεί στο παρελθόν για παρόμοιες ενέργειες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Χωρίς Άλισον η Λίβερπουλ στους προημιτελικούς με την Παρί
- Νέα σενάρια για Ολυμπιακό και Ρόντεν (vids)
- Ολυμπιακός: Η προετοιμασία του Φαλ και η συνομιλία του Φουρνιέ με τον Ερτέλ (vid)
- Τέλος από την Εθνική Ιταλίας ο Γκατούζο
- Μόρις: «Όλοι θέλουν να κάνουν το καλύτερό τους παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό»
- Το τελευταίο «αντίο» στον Βασίλη Γκούμα (pics)
- Τιμωρία μιας αγωνιστικής σε Ναν, Λεσόρ και Ντόρσεϊ για όσα έγιναν στο ντέρμπι
- «Ο Ραζβάν Λουτσέσκου υποψήφιος για τη θέση του Μιρτσέα στην εθνική Ρουμανίας»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 03.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/nick-owuor-astro-nic-portraits-b25CZm2Nnco-unsplash-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442