
Σαμαράς για συμφωνία: Αποκαλύπτεται η μεγαλύτερη πολιτική εξαπάτηση
«Με την κατάθεση του 4ου Μνημονίου μέχρι το 202 αποκαλύπτεται σε όλους η μεγαλύτερη πολιτική εξαπάτηση που γνώρισε ποτέ η πατρίδα μας» δήλωσε την Κυριακή ο τέως πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.
«Με την κατάθεση του 4ου Μνημονίου μέχρι το 202 αποκαλύπτεται σε όλους η μεγαλύτερη πολιτική εξαπάτηση που γνώρισε ποτέ η πατρίδα μας» δήλωσε την Κυριακή ο τέως πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.
Ο κ. Σαμαράς επικαλείται ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών την Κυριακή σύμφωνα με την οποία το ΑΕΠ θα φτάσει μόλις και μετά βίας τα 188 δισ. το 2018.
Τον Μάιο του 2014, υπενθυμίζει, το υπουργείο προέβλεπε ότι «το ΑΕΠ θα φτάσει το 2018 στα 217 δισ. ευρώ».
«Δηλαδή χάνουμε 29 δισ. ευρώ εισοδήματος εξαιτίας της κυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου! Κάθε ελληνικό νοικοκυριό γίνεται 7.000 ευρώ φτωχότερο! Και ταυτόχρονα, οι φτωχότεροι Έλληνες θα πληρώνουν επί πλέον και τα 14,2 δισ. ευρώ αχρείαστα μέτρα λιτότητας που τους επέβαλαν!» καταλήγει ο Αντώνης Σαμαράς.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο ημιτελικός που θα έπρεπε να είναι… τελικός
- Άγιος Δημήτριος: Τι λέει η πρώην σύντροφος του 20χρονου δράστη – Τι ισχυρίζεται ο ίδιος για το στυγερό έγκλημα
- Γεροβασίλη για υποκλοπές: Δεν είναι δικαιοσύνη αυτή που δεν σέβεται του δικαστές της
- Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε στους «16» του Masters της Μαδρίτης – Ισχυρός ο επόμενος αντίπαλος (vid)
- Αυτή 18, αυτός 37: «Ο Μέριλιν Μάνσον με κακοποιούσε φρικτά» – Το ναζιστικό μαστίγιο, οι πρακτικές αίρεσης
- Οι Αθώοι: Μια αλήθεια που παραμένει καλά κρυμμένη

