
Πρωταθλήτρια η Τσέλσι
Συνεπέστατη στο «ραντεβού της στέψης» αποδείχθηκε η Τσέλσι. Με... διάλειμμα ενός έτους (2015) η ομάδα του Αντόνιο Κόντε, στην πρώτη του χρονιά του Ιταλού στον πάγκο της, αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Αγγλίας μία αγωνιστική πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου (οι μπλε έχουν δύο ματς να δώσουν).
Συνεπέστατη στο «ραντεβού της στέψης» αποδείχθηκε η Τσέλσι. Με… διάλειμμα ενός έτους (2015) η ομάδα του Αντόνιο Κόντε, στην πρώτη του χρονιά του Ιταλού στον πάγκο της, αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Αγγλίας μία αγωνιστική πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου (οι μπλε έχουν δύο ματς να δώσουν).
Το γκολ του Βέλγου διεθνούς επιθετικού, Μισί Μπατσουαγί στο 83΄ χάρισε τη νίκη στους Λονδρέζους επί της Γουέστ Μπρομ και ταυτόχρονα έθεσε τέλος στη μάχη του τίτλου για την εφετινή περίοδο.
Για έκτη φορά στην ιστορία της η Τσέλσι κατακτά τον τίτλο ίσως στο πιο αμφίρροπο πρωτάθλημα του κόσμου κι επιστρέφει στους ομίλους του Champions League μετά την περυσινή αποτυχημένη σεζόν, όταν σε κάποια φάση της, μάλιστα, βρέθηκε να παλεύει για να απομακρυνθεί από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.
Με το ίδιο σκορ (1-0) επιβλήθηκε και η Έβερτον επί της Γουότφορντ στο «Γκούντισον Παρκ».
Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ της 37ης αγωνιστικής στην Premier League:
Εβερτον-Γουότφορντ 1-0
(56΄ Μπάρκλεϊ)
Γουέστ Μπρομ-Τσέλσι 0-1
(83΄ Μπατσουαγί)
Μάντσεστερ Σίτι-Λέστερ 13/05
Μπόρνμουθ-Μπέρνλι 13/05
Μίντλεσμπρο-Σαουθάμπτον 13/05
Σάντερλαντ-Σουόνσι 13/05
Στόουκ-Αρσεναλ 13/05
Κρίσταλ Πάλας-Χαλ 14/05
Γουέστ Χαμ-Λίβερπουλ 14/05
Τότεναμ-Μάντσεστερ Γ. 14/05
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- ΣΥΡΙΖΑ: Φουλ επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη – «Μα ποιον δουλεύει;»
- ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 37-36: Προβάδισμα τίτλου για την Ένωση, έκανε το 1-0 στους τελικούς του πρωταθλήματος (vid)
- Νορβηγικό «όχι» σε έκδοση του ακτιβιστή Τόμι Όλσεν στην Ελλάδα – «Χαστούκι στις Αρχές της χώρας μας» λέει ο Καμπαγιάννης
- Ο Μπέκαμ έγινε ο πρώτος δισεκατομμυριούχος αθλητής στην Αγγλία
- Έτοιμη να μπει στο NBA Europe η… ποδοσφαιρική Μίλαν
- «Τι δουλειά έχει ο κοριός εδώ;» – Η ρετσινιά για τον Γρηγόρη Δημητριάδη δεν σβήνει με 300 ταϊσμένους κλακαδόρους




