
Ο Σιμεόνε ανακοίνωσε ότι παραμένει στην Ατλέτικο
Ο Ντιέγκο Σιμεόνε επιβεβαίωσε από το Μόναχο ότι θα συνεχίσει με την Ατλέτικο Μαδρίτης και πως είναι εκείνος που θα καθίσει στον πάγκο της, στο νέο στάδιο «wanda metropolitano», που θα αγωνίζεται η ισπανική ομάδα από την ερχόμενη σεζόν. Στην διάρκεια συνέντευξης Τύπου στην πρωτεύουσα της Βαυαρίας, με αφορμή το Audi Cup που θα γίνει στο Μόναχο 1 και 2 Αυγούστου, με την συμμετοχή της Μπάγερν, Λίβερπουλ, Ατλέτικο Μαδρίτης και μίας ακόμα ομάδας που δεν έχει γίνει γνωστή, ο Αργεντινός προππνητής, εμφανίστηκε αποφασισμένος για την παραμονή του.
Ο Ντιέγκο Σιμεόνε επιβεβαίωσε από το Μόναχο ότι θα συνεχίσει με την Ατλέτικο Μαδρίτης και πως είναι εκείνος που θα καθίσει στον πάγκο της, στο νέο στάδιο «wanda metropolitano», που θα αγωνίζεται η ισπανική ομάδα από την ερχόμενη σεζόν.
Στην διάρκεια συνέντευξης Τύπου στην πρωτεύουσα της Βαυαρίας, με αφορμή το Audi Cup που θα γίνει στο Μόναχο 1 και 2 Αυγούστου, με την συμμετοχή της Μπάγερν, Λίβερπουλ, Ατλέτικο Μαδρίτης και μίας ακόμα ομάδας που δεν έχει γίνει γνωστή, ο Αργεντινός προππνητής, εμφανίστηκε αποφασισμένος για την παραμονή του.
«Εάν ακολουθήσουμε τα πράγματα και τον τρόπο που έχουμε συζητήσει με την ομάδα….υποθέτω ότι θα έρθω στην Γερμανία γι αυτή την διοργάνωση», είπε χαρακτηριστικά σε σχετική ερώτηση των δημοσιογράφων.
«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συμμετάσχουμε σε αυτό το τουρνουά με δύο ομάδες που θα συμμετάσχουν στο Champions League την επόμενη χρονιά. παίζοντας εκεί πριν από την έναρξη της σεζόν θα είναι χρήσιμο να κατανοήσουμε το επίπεδο μας», πρόσθεσε ο Σιμεόνε που έφτασε στον πάγκο της Ατλέτικο Μαδρίτης.
Στην συνέντευξη Τύπου ήταν επίσης, ο προπονητής της Μπάγερν, Κάρλο Αντσελότι και της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Σιδηρόδρομος: Εκτός τροχιάς οι δεσμεύσεις της κυβέρνησης για το ETCS – 3,5 χρόνια μετά τα Τέμπη εκτός λειτουργίας
- ΠΑΣΟΚ: Πέμπτο «χτύπημα» στις «άγνωστες πτυχές του Ελλάδα 2.0»
- H άγνωστη μπουτίκ του Παρισιού που ψωνίζουν Τζάρβις Κόκερ και Άλεξ Τέρνερ – Ούτε διαφημίσεις, ούτε εκπτώσεις
- Γαλλία – Ελλάδα 66-65: Ήττα σε «νεκρό» χρόνο για την Εφήβων και τρίτη θέση στο Group A
- Πλαστικές σφαίρες στη Μαγιόρκα κατά διαδηλωτών – Οκτώ τραυματίες στην κινητοποίηση κατά του υπερτουρισμού
- Προειδοποίηση για πολυανθεκτικό βακτήριο που μπορεί να μεταδίδεται από κατοικίδια

