
Με τον γάλλο απερχόμενο πρόεδρο Φρ.Ολάντ συνομίλησε Πρ.Παυλόπουλος
Τηλεφωνική επικοινωνία με τον απερχόμενο πρόεδρο της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ, είχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος.
Τηλεφωνική επικοινωνία με τον απερχόμενο πρόεδρο της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ, είχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος.
Τον συνεχάρη για την επιτυχή ολοκλήρωση της προεδρικής του θητείας τόσο σε ό,τι αφορά την Γαλλία όσο και σε ό,τι αφορά την συμβολή του στα θέματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σε μια από τις πιο κρίσιμες περιόδους της ιστορίας της.
Ο κ. Παυλόπουλος ευχαρίστησε επίσης τον κ. Ολάντ για την εξαιρετικά θετική συμβολή του ως προς την παραμονή της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στον σκληρό πυρήνα της, την ευρωζώνη, διαβεβαιώνοντάς τον ότι οι Έλληνες τον θεωρούν πάντα έναν πραγματικό Ευρωπαίο και μεγάλο φίλο της χώρας μας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Πετρέλαιο: Πτώση των τιμών κατά 5% και πλέον εξαιτίας ελπίδων για συμφωνία ΗΠΑ – Ιράν
- Στενά του Ορμούζ: Αυτός είναι ο άνθρωπος που έπεισε τον Τραμπ να μην τα βομβαρδίσει άλλο
- Σούπερ Ελ Νίνιο: Δυσοίωνες προβλέψεις για την Αφρική – Οικονομική ζημιά ύψους 10-20 δισ. δολαρίων
- Πώς οι επιχειρηματίες έμαθαν να ζουν με τον πληθωρισμό
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Αν δεν εκδώσατε τη νέα ταυτότητα
- Κούβα: Ο πρόεδρος Ντίας-Κανέλ χαρακτηρίζει «πολιτική γενοκτονία» το πετρελαϊκό εμπάργκο των ΗΠΑ

