Ανάκληση του πιστοποιητικού συμμετοχής της ΠΑΕ Ηρακλής
Την ανάκληση του πιστοποιητικού συμμετοχής της ΠΑΕ Ηρακλής, λόγω μη
συμπληρώσεως της μερικώς καταπεσούσας εγγυητικής επιστολής της,
αποφάσισε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού κατά τη σημερινή
συνεδρίασή της.
Την ανάκληση του πιστοποιητικού συμμετοχής της ΠΑΕ Ηρακλής, λόγω μη συμπληρώσεως της μερικώς καταπεσούσας εγγυητικής επιστολής της, αποφάσισε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού κατά τη σημερινή συνεδρίασή της.
Σε άλλες αποφάσεις η ΕΕΑ ανέβαλε για τις 25 Μαΐου τις υποθέσεις κατάπτωσης των εγγυητικών επιστολών της ΠΑΕ Άρης (αίτηση του τρίτου Ελευθέριου Σιδηρόπουλου) και της ΚΑΕ Κόροιβος (αίτηση των αθλητών Ευάγγελου Κουκουράβα και Αλέξανδρου Παναγιωτόπουλου), ενώ κρίθηκε άνευ αντικειμένου η κλήση σε ακρόαση του ΠΕΑΚ Ιωαννίνων και της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα σχετικά με την τήρηση των όρων της μεταξύ τους σύμβασης.
Η ΕΕΑ αποφάσισε ακόμη τα εξής σε σχέση με υποθέσεις αγώνων σχετικά με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος:
«1. ΠΑΕ Πανελευσινιακός – ΠΑΕ Χανιά
Η Επιτροπή κρίνει: α) ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα από την ΠΑΕ Πανελευσινιακός, β) ότι είναι άνευ αντικειμένου η εξέταση του συγκεκριμένου αγώνα για την ΠΑΕ Χανιά.
2. ΠΑΕ Χανιά – ΠΑΕ Ολυμπιακός
ΑΝΑΒΟΛΗ για τις 25-5-17
3. ΠΑΕ Πανσερραϊκός – ΠΑΕ Κισσαμικός
Η Επιτροπή κρίνει: α) ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα από την ΠΑΕ Πανσερραϊκός, β) ότι είναι άνευ αντικειμένου η εξέταση του συγκεκριμένου αγώνα για την ΠΑΕ Κισσαμικός».
Η τρελή πορεία του Ολυμπιακού στη Γ’ Εθνική Γυναικών συνεχίζεται, με τις «ερυθρόλευκες» να διαλύουν 11-0 και την Ελπίδα Τρίπολης, φτάνοντας τα 127 γκολ και τις 13/13 νίκες στη σεζόν.
Η Μπαρτσελόνα κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα και η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ισπανίας έσπευσε να την καθησυχάσει ότι θα προσέξουν τον Λαμίν Γιαμάλ στην εθνική. Πλήγμα η απώλεια του Ραφίνια
Η CAF εξέδωσε και νέα ανακοίνωση για το μείζον θέμα του τελικού Μαρόκο - Σενεγάλη, προαναγγέλλοντας... μεταρρυθμίσεις, κάνοντας την κριτική ακόμη πιο έντονη, την ώρα που οι νικητές (στο γήπεδο), συνεχίζουν να στήνουν γιορτές για τον τίτλο που κατέκτησαν.
Νικόλαος Κώτσης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας