Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Απαγγέλθηκαν κατηγορίες στον 25χρονο που συνελήφθη στη Γεωπονική Σχολή

Απαγγέλθηκαν κατηγορίες στον 25χρονο που συνελήφθη στη Γεωπονική Σχολή

Ενώπιον του εισαγγελέα οδηγήθηκε ο 25χρονος που συνελήφθη μετά την ληστεία σε χρηματαποστολή της Γεωπονικής Σχολής, το πρωί της Τετάρτης. Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για διακεκριμένη ληστεία κατά συναυτουργία, κλοπή κατά συναυτουργία, οπλοφορία και απείθεια, αδίκημα που αφορά την άρνησή του να δακτυλοσκοπηθεί.

Ενώπιον του εισαγγελέα οδηγήθηκε ο 25χρονος που συνελήφθη μετά την ληστεία σε χρηματαποστολή της Γεωπονικής Σχολής, το πρωί της Τετάρτης.
Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για διακεκριμένη ληστεία κατά συναυτουργία, κλοπή κατά συναυτουργία, οπλοφορία και απείθεια, αδίκημα που αφορά την άρνησή του να δακτυλοσκοπηθεί.
Ο κατηγορούμενος στη συνέχεια οδηγήθηκε στον ανακριτή, ενώ στα δικαστήρια βρέθηκαν αρκετοί φίλοι του 25χρονου που φώναζαν συνθήματα συμπαράστασης προς αυτόν.

Κατά την μεταγωγή του στο ανακριτικό γραφείο, κάποιοι από τους συγκεντρωμένους κατάφεραν να εισέλθουν στο κτίριο των ανακριτών και επενέβησαν δυνάμεις των ΜΑΤ που τους απώθησαν.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο κατηγορούμενος είναι αδελφός κρατούμενου στις φυλακές για την ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης, υπόθεση για την οποία το δικαστήριο, με ανάλογη εισαγγελική πρόταση, είχε αθωώσει τους κατηγορούμενους για την κατηγορία της ένταξης σε εγκληματική οργάνωση.
Εν τω μεταξύ το πρωί της Πέμπτης μια καθαρίστρια εντόπισε πιστόλι μέσα σε καλαθάκι απορριμάτων στην τουαλέτα κτηρίου που βρίσκεται απέναντι από το κτήριο όπου έγινε η ληστεία στη Γεωπονική Σχολή και εκτιμάται ότι ανήκει στον συνεργό του 25χρονου που κατάφερε να ξεφύγει και αναζητείται.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024