
Οι Σπερς πήραν προβάδισμα για τελικό
Οι Σπερς κατάφεραν μετά από συναρπαστικό ματς και παράταση να νικήσουν 110-107 τους Χιούστον Ρόκετς στο Σαν Αντόνιο, αποκτώντας προβάδισμα 3-2 στο σκορ των ημιτελικών της Δύσης.
Οι Σπερς κατάφεραν μετά από συναρπαστικό ματς και παράταση να νικήσουν 110-107 τους Χιούστον Ρόκετς στο Σαν Αντόνιο, αποκτώντας προβάδισμα 3-2 στο σκορ των ημιτελικών της Δύσης.
Μεγάλος πρωταγωνιστής της επιτυχίας των Σπερς ο 40χρονος Αργεντινός σταρ, Μανού Τζινόμπιλι, που σημείωσε 12 πόντους, αλλά κυρίως σταμάτησε με κόψιμο τον Τζέιμς Χάρντεν, όταν εκείνος προσπαθούσε με τρίποντο να στείλει την αναμέτρηση και σε άλλη παράταση.
Πρώτος σκόρερ για την ομάδα του Σαν Αντόνιο ήταν ο Λέοναρντ με 22 πόντους, ενώ κορυφαίος για εκείνη του Χιούστον ο Χάρντεν με 33 πόντους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- ΗΠΑ: Δισεκατομμύρια για «ασπίδα πυραύλων» – Μαζική ενίσχυση της ναυτικής άμυνας
- Μάλι: Συντονισμένη επίθεση ενόπλων στο Μπαμακό
- Η φορολογία της Ιταλίας «μαγνητίζει» τους πλούσιους
- Πυροβολισμοί στο Δείπνο της Ένωσης Ανταποκριτών του Λευκού Οίκο – Απομακρύνθηκαν οι επίσημοι και ο Τραμπ
- Βόμβα έξω από αστυνομικό τμήμα στο Μπέλφαστ της Βόρειας Ιρλανδίας (βίντεο)
- Μαζικές τρομοκρατικές επιθέσεις στην Κολομβία με 14 νεκρούς και 38 τραυματίες λίγο πριν τις εκλογές (βίντεο)
