Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα 33χρονο στη λεωφόρο Συγγρού
Υπέκυψε στα τραύματά του ο 33χρονος οδηγός του ΙΧ επιβατικού αυτοκινήτου που ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο στη λεωφόρο Συγγρού, στις 12.30 το μεσημέρι της Τετάρτης.
Υπέκυψε στα τραύματά του ο 33χρονος οδηγός του ΙΧ επιβατικού αυτοκινήτου που ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο στη λεωφόρο Συγγρού, στις 12.30 το μεσημέρι της Τετάρτης.
Κινούμενο -κατά πληροφορίες με μεγάλη ταχύτητα- στο ρεύμα ανόδου, στο ύψος της Ν. Σμύρνης (Λ. Συγγρού 187 και Σαρδέων), το όχημα εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε δύο άλλα σταθμευμένα οχήματα και μία κολόνα της ΔΕΗ.
Χαρακτηριστικό της σφοδρότητας της σύγκρουσης είναι ότι αποκολλήθηκε και εκσφενδονίστηκε στο οδόστρωμα η μηχανή του μοιραίου αυτοκινήτου.
Ο 33χρονος διακομίστηκε στο Νοσοκομείο «ΓεώργιοςΓεννηματάς»,όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Σε αποσύνθεση…
- Παρίσι: Goldman Sachs και Citi λένε στο προσωπικό να εργάζεται από το σπίτι – Φόβος τρομοκρατικής επίθεσης
- Σε μπελάδες ο Παναθηναϊκός για την εξάδα της Ευρωλίγκας (pics)
- ΗΠΑ: Ο Χέγκσεθ απολύει τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού εν μέσω πολέμου
- Γιορτή σήμερα 3 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 03.04.2026]
- Έτσι διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Euroleague μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τη Χάποελ
- Ο πόλεμος στο Ιράν πλουτίζει την πολεμική βιομηχανία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 03.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/nick-owuor-astro-nic-portraits-b25CZm2Nnco-unsplash-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442