
Τιμωρία μιας αγωνιστικής και πρόστιμο στον ΟΣΦΠ
Η πειθαρχική επιτροπή της Euroleague τιμώρησε τον Ολυμπιακό με μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 15.000 ευρώ, για τα καπνογόνα που άναψαν οι φίλαθλοί του στο ΣΕΦ στον 5ο αγώνα των πλέι οφ με την Αναντολού Έφες. Ακόμα, η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ καλείται να πληρώσει και 17.500 χιλιάδες ευρώ για την είσοδο των οπαδών της στο αγωνιστικό χώρο μετά την λήξη του αγώνα.
Η πειθαρχική επιτροπή της Euroleague τιμώρησε τον Ολυμπιακό με μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 15.000 ευρώ, για τα καπνογόνα που άναψαν οι φίλαθλοί του στο ΣΕΦ στον 5ο αγώνα των πλέι οφ με την Αναντολού Έφες.
Ακόμα, η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ καλείται να πληρώσει και 17.500 χιλιάδες ευρώ για την είσοδο των οπαδών της στο αγωνιστικό χώρο μετά την λήξη του αγώνα.
Για τον ίδιο αγώνα, ο προπονητής της τουρκικής ομάδας, Βέλιμιρ Περάσοβιτς, τιμωρήθηκε με πρόστιμο 3.000 χιλιάδων ευρώ για ασεβή συμπεριφορά προς τους διαιτητές.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Μαζική η φυγή προς τη σύνταξη – Υπολογίζεται ότι θα ξεπεράσουν τις 110.000 οι αιτήσει το πρώτο 6μηνο του 2026
- Βενεζουέλα: Πάνω από 3.300 νεκροί από τους σεισμούς – Θάβουν θύματα με αριθμούς
- ΣΥΡΙΖΑ: Φάμελλος και Πολάκης λύνουν τις διαφορές τους – Έρχονται παραιτήσεις βουλευτών
- ΠΑΣΟΚ: Διεύρυνση στη Θεσσαλονίκη με δύο πρώην βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ
- Πολιτική τυμβωρυχία
- ΝΑΤΟ: Στο επίκεντρο της Συνόδου Κορυφής της Άγκυρας οι αμυντικές δαπάνες και η στήριξη της Ουκρανίας



