Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στη Βουλή τα μέτρα, σε υπουργεία και Πεκίνο ο Τσίπρας

Στη Βουλή τα μέτρα, σε υπουργεία και Πεκίνο ο Τσίπρας

Έως το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή το νομοσχέδιο που θα περιλαμβάνει τα μέτρα και τα αντίμετρα της συμφωνίας κυβέρνησης-δανειστών. Την Τρίτη ο κ. Τσίπρας θα ανοίξει τον κύκλο επισκέψεών του σε υπουργεία και ακολουθεί το ταξίδι στην Κίνα.

Έως το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή το νομοσχέδιο που θα περιλαμβάνει τα μέτρα και τα αντίμετρα της συμφωνίας κυβέρνησης-δανειστών.

»» Εφαρμογή 100 μέτρων για την ολοκλήρωση του μνημονίου

Την Τρίτη ο κ. Τσίπρας θα ανοίξει τον κύκλο επισκέψεών του σε υπουργεία με πρώτο το Παιδείας και στη συνέχεια το Υγείας.

Ο πρωθυπουργός εντός της εβδομάδας αναχωρεί για την Κίνα όπου θα έχει σειρά επαφών. Θα έχει κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον πρόεδρο της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν, ενώ θα δει και τον ΓΓ των Ηνωμένων Αντόνιο Γκουτέρες, σε μια περίοδο όπου τα δυτικά Βαλκάνια με αιχμή τα Σκόπια, αντιμετωπίζουν κίνδυνο αποσταθεροποίησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες από κυβερνητικές πηγές που επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο, στο πλαίσιο της επίσκεψης του πρωθυπουργού στην Κίνα, δεν αποκλείεται τετ-α-τετ με την Κριστίν Λαγκάρντ.

Με το βλέμμα στραμμένο στο Eurogroup της 22ας Μαΐου, το οποίο αναμένεται και τυπικά να κλείσει τη συνολική συμφωνία που θα περιλαμβάνει και τα μέτρα για την απομείωση του χρέους, ο πρωθυπουργός θα συζητήσει με την γενική διευθύντρια του ΔΝΤ το ζήτημα του χρέους.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Αυτή είναι η ενδεκάδα της Κ19 του Ολυμπιακού στον ημιτελικό με τη Ναντ

Ποιες είναι οι επιλογές του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου για τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού με τη Ναντ στο Final Four του Youth League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024