Ο Κωνσταντίνος Πετρίδης νέος υπουργός Εσωτερικών στην Κύπρο
Τον υφυπουργό Προεδρίας, Κωνσταντίνο Πετρίδη, διόρισε υπουργό Εσωτερικών
ο πρόεδρος της Κύπρου, Νίκος Αναστασιάδης. Ο κ. Πετρίδης διαδέχεται τον
Σωκράτη Χάσικο, ο οποίος παραιτήθηκε λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας
μέλους της οικογένειάς του.
Τον υφυπουργό Προεδρίας, Κωνσταντίνο Πετρίδη, διόρισε υπουργό Εσωτερικών ο πρόεδρος της Κύπρου, Νίκος Αναστασιάδης. Ο κ. Πετρίδης διαδέχεται τον Σωκράτη Χάσικο, ο οποίος παραιτήθηκε λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας μέλους της οικογένειάς του.
Στη θέση του υφυπουργού Προεδρίας διορίστηκε ο Βασίλης Πάλμας, ο οποίος είχε διατελέσει κυβερνητικός επί προεδρίας Τάσσου Παπαδόπουλου.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).