
Νέα πρόεδρος στο ΤΑΙΠΕΔ η Λίλα Τσιτσογιαννοπούλου
Η Λίλα Τσιτσογιαννοπούλου εξελέγη νέα πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ, σύμφωνα με τις αποφάσεις που έλαβε το Ταμείο για την ανασυγκρότηση του διοικητικού συμβουλίου του.
Η Λίλα Τσιτσογιαννοπούλου εξελέγη νέα πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ, σύμφωνα με τις αποφάσεις που έλαβε το Ταμείο για την ανασυγκρότηση του διοικητικού συμβουλίου του.
Προσωρινά καθήκοντα προέδρου, μετά από την παραίτηση του Στέργιου Πιτσιόρλα που αναλαμβάνει υφυπουργός Οικονομίας, ασκούσε ο διευθύνων σύμβουλος Αντώνης Λεούσης.
Η ανασυγκρότηση του ΤΑΙΠΕΔ ήταν αναγκαία λόγω της επικείμενης παρόδου του εξαμήνου για την προσωρινή προεδρία και ήταν ένα ζήτημα που συζητήθηκε κατά τις πρόσφατες διαπραγματεύσεις με τους επικεφαλής των κλιμακίων των θεσμών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Το BHMAGAZINO έρχεται την Κυριακή με τη Ζέτα Μακρυπούλια στο εξώφυλλο
- Ο Δήμος Πειραιά τιμά την Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας με εκδηλώσεις υψηλού συμβολισμού
- Πώς οι πατάτες άλλαξαν το DNA των Ίνκας και των απογόνων τους
- Ρεκόρ γυναικοκτονιών στην Τουρκία: 133 σε 4 μήνες – Τα περισσότερα θύματα δολοφονήθηκαν μέσα στο σπίτι τους
- Τιμωρία μιας αγωνιστικής στον Παναθηναϊκό – Χωρίς κόσμο κόντρα στον ΠΑΟΚ
- Το 70% των επιβατών κρουαζιέρας διανυκτερεύει σε πόλεις – λιμάνια πριν ή μετά το ταξίδι