
Στην παραγωγή το νέο Opel Crossland X
Η Opel ξεκίνησε και επισήμως την παραγωγή του νέου Crossland X στη Σαραγόσα της Ισπανίας. Μάλιστα, ο πρόεδρος της opel, Kαρλ Νιούμαν, οδήγησε το πρώτο μοντέλο.
Η Opel ξεκίνησε και επισήμως την παραγωγή του νέου Crossland X στη Σαραγόσα της Ισπανίας. Μάλιστα, ο πρόεδρος της opel, Kαρλ Νιούμαν, οδήγησε το πρώτο μοντέλο.
«Το Crossland X είναι ένα σημαντικό κομμάτι της προϊοντικής μας επέλασης καθώς προσθέτουμε ένα ακόμα συναρπαστικό αυτοκίνητο στην ραγδαία αναπτυσσόμενη αγορά SUV / CUV, που θα υποστηρίξει τη στρατηγική ανόδου μας» δήλωσε ο Νιούμαν.
Το Crossland X είναι το πρώτο ορατό αποτέλεσμα της συνεργασίας με την PSA που ξεκίνησε το 2012. Το μοντέλο αυτό και το νέο Grandland X, το δεύτερο προϊόν κοινής εξέλιξης. Το νέο μοντέλο αναμένεται να ξεκινήσει την εμπορική του καριέρα σε λίγους μήνες.
Στο μέλλον, θα υπάρξει συνεργασία και στην εξέλιξη της επόμενης γενιάς Corsa που θα βασίζεται σε αρχιτεκτονική της PSA. Όπως ήδη ανακοινώθηκε το 2016, το αυτοκίνητο θα περάσει από τη γραμμή παραγωγής της Σαραγόσα μέχρι τα τέλη του 2019.
auto.in.gr
- Σκληροί ποινικοί έκαναν τις φυλακές Κορυδαλλού… μπαρ – Αλκοόλ, τσιγάρα και τραπ στη διαπασών
- Κωνσταντίνος Αργυρός: Το μήνυμα για την οικογένεια του πριν γεννηθεί η κόρη του
- Ψηφιακό «μάτι» για τα επιδόματα – Ποια στοιχεία θα καταγράφονται
- Τα λάθη που κάνουμε στη συζήτηση (αλλά δεν το καταλαβαίνουμε)
- Κοινωνικά επιδόματα: Καταβάλλονται την Παρασκευή τα ποσά του Μαΐου – Αναλυτικά οι κατηγορίες
- ΠΑΣΟΚ: Πώς διαβάζουν την «επιστροφή» Τσίπρα – Η ενόχληση για τις δημοσκοπήσεις και η «μάχη» για την κεντροαριστερά

