
Τιμητική διάκριση της Ελληνικής Φαρμακοβιομηχανίας από το Πανεπιστήμιο Αθηνών
Η Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας (Π.Ε.Φ.) τιμήθηκε από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (E.Κ.Π.Α.) σε ειδική εκδήλωση προς τιμήν των Δωρητών και Ευεργετών του Ιδρύματος. Η εκδήλωση διοργανώθηκε στο πλαίσιο του εορτασμού της 180ης επετείου από την ίδρυση του Ε.Κ.Π.Α. και πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 26 Απριλίου 2017, στη Μεγάλη Αίθουσα στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Η Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας (Π.Ε.Φ.) τιμήθηκε από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (E.Κ.Π.Α.) σε ειδική εκδήλωση προς τιμήν των Δωρητών και Ευεργετών του Ιδρύματος. Η εκδήλωση διοργανώθηκε στο πλαίσιο του εορτασμού της 180ης επετείου από την ίδρυση του Ε.Κ.Π.Α. και πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 26 Απριλίου 2017, στη Μεγάλη Αίθουσα στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών συμπληρώνει φέτος 180 χρόνια αδιάλειπτης λειτουργίας και προσφοράς στην Εκπαίδευση, την Έρευνα και την Κοινωνία, την οποία αναδεικνύει με ένα σύνολο επιστημονικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων και δράσεων. Στο πλαίσιο αυτό, τίμησε τους Ευεργέτες και Δωρητές για τη σημαντική συμβολή τους στο ευρύτερο έργο και την πορεία του Ιδρύματος. Η Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας τιμήθηκε για την επί σειρά ετών προσφορά της στο έργο της Σχολής Επιστημών Υγείας και των Τμημάτων της Ιατρικής, Φαρμακευτικής, Οδοντιατρικής και Νοσηλευτικής.
Την τιμητική πλακέτα παρέλαβε από τον Πρύτανη, Καθηγητή Μελέτιο-Αθανάσιο Δημόπουλο, η Γενική Διευθύντρια της Π.Ε.Φ., κ. Φαίη Κοσμοπούλου, η οποία δήλωσε: «Ως εκπρόσωπος της Ελληνικής Φαρμακοβιομηχανίας θα ήθελα να εκφράσω τις βαθύτατες ευχαριστίες μου για την απονομή της τιμητικής αυτής πλακέτας. Η Ελληνική Φαρμακοβιομηχανία, ως δυναμικός πυλώνας ανάπτυξης και έρευνας με προστιθέμενη αξία για την ελληνική οικονομία και παιδεία, είναι πάντα αρωγός στις πρωτοβουλίες που λαμβάνει η Πανεπιστημιακή Κοινότητα. Θα συνεχίσει να είναι κοντά στο έργο σας με το οποίο μας κάνετε να νιώθουμε υπερήφανοι.»
Ξένη δημοσίευση
- Ρουμανία: Διαδηλώσεις κατά της διαφθοράς στο δικαστικό σύστημα – Αποκαλύψεις για πιέσεις από υψηλά κλιμάκια
- Ουκρανία: Ο Τραμπ «στέλνει τον Γουίτκοφ στο Βερολίνο» για συνομιλίες με τον Ζελένσκι και ευρωπαίους ηγέτες
- ΗΠΑ – Βενεζουέλα: Αποστρατεύτηκε ο ναύαρχος που έδωσε εντολή για χτύπημα σε επιζώντες
- Βόρεια Κορέα: Το εγκώμιο στρατιωτών που επέστρεψαν από τη Ρωσία έπλεξε ο Κιμ Γιονγκ Ουν
- Ουκρανία: O Τραμπ ζήτησε από τις Ε3 να πιέσουν τον Ζελένσκι να συμφωνήσει με τη Ρωσία
- Βενεζουέλα: «Ο Μαδούρο να καταλάβει ότι πρέπει να φύγει», λέει η Ματσάδο
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: «Οι τύραννοι δεν διοικούν για πάντα…»
- Φοινικούντα: «Φάνηκε ότι έστησαν την κομπίνα για τα περιουσιακά» λέει μάρτυρας για το διπλό φονικό
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)









































![Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν δεξαμενόπλοιο με «λαθραίο ντίζελ» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Iran-tanker-1-315x220.jpg)




![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-315x220.jpg)









Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442